Even geduld...
Schrijf een recensie
Duinuil
6-persoons vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 365 per weekend

Strandhuis aan de duinen

Vakantiehuis Duinuil ligt in Noord-Holland, in Callantsoog, een knus vakantiedorp pal achter de duinen. De Duinuil is een vrijstaande 6-persoons vakantiewoning, geschikt voor zes personen. Slechts een strandopgang verwijderd van zee en kilometers strand. Op loopafstand vind je het knusse centrum van Callantsoog met terrassen, restaurants en winkels.

Pal aan strand en zee

De zonnige vakantiewoning is ingericht door Marinka Spijker, van Spijker interior design, met als thema: 'Geelst! het ultieme zomergevoel'. En een ultiem zomergevoel krijg je hier! Frisse kleuren, perfect op elkaar afgestemde accessoires, kraakhelder en sjiek beddengoed… Het vakantiehuis straalt warmte en luxe uit. Een ruime woonkamer, gezellige openhaard en zonnige serre met eettafel en duinzicht. Drie mooie slaapkamers en een badkamer. Rondom het huis vind je verschillende terrassen, beschut en met uitzicht op de duinen.

Waar water en wind altijd dichtbij zijn

De zee is zo dichtbij dat je de golven hoort rollen en de zilte zeelucht ruikt! Wees er snel bij! Dit mooie Beach House is een geliefd vakantiehuis aan zee!

Bezig...
Ga naar de website


Duinuil Dorpsstraat 44-46 Callantsoog

Thema's uit dit plekje