Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Landal Beach Villa’s
Strandvilla
1 - 6 personen
vanaf € 310 per weekend
Ga naar de website

Vakantie aan zee

Beach Villa’s op het strand van Hoek van Holland, een luxe adres voor je vakantie aan zee. Direct op het strand zijn luxe strandhuisjes te huur, gelegen aan de voet van de duinen, met zicht op de Nieuwe Waterweg en de eindeloze Noordzee.

Slapen op het strand

Op het strand slapen en ontwaken is een beleving. Steeds meer mensen willen ervaren hoe uniek het is om vakantie te vieren op het strand. De strandhuisjes in Nederland zijn populair en vaak al ruime tijd van te voren volgeboekt. Begrijpelijk, het is zo heerlijk om met het ruisen van de zee in slaap te vallen, door het krijsen van een meeuw te ontwaken en overdag te genieten van het uitzicht over zee terwijl je kinderen zich uren vermaken in het zand.

De strandvilla’s van Landal in Hoek van Holland (20 bij aanvang) zijn geschikt voor 4-6 personen en van alle luxe voorzien. De woonkamer heeft TV, een zit- en eethoek, WiFi en een fantastisch uitzicht. De keuken is uitgerust met een magnetron, oven, afwasmachine en Nespresso apparaat. Er zijn twee slaapkamers (waarvan 1 met TV) en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

365 dagen per jaar

Zomer of winter, de nieuwe beach villa’s zijn 365 dagen per jaar te boeken. Dat is uniek in Nederland. Storm, regen of zon, uitwaaien met metershoge golven of lekker zonnebaden; een verblijf aan het strand is in elk jaargetijde een bijzondere ervaring. De gunstige ligging t.o.v. steden als Den Haag, Delft en Rotterdam zorgt ervoor dat je je ook met slecht weer geen moment hoeft te vervelen.

Ga naar de website


Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: