Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Ruigenhoek 13A
4-persoons vakantiewoning
1 - 4 personen
vanaf € 475 per weekend

Heerlijk huisje met jacuzzi

Ruigenhoek 13A is een comfortabel vakantiehuisje, niet ver van zee, aan de Zuid-Hollandse kust. Het 4-persoons vakantiehuis ligt op het platteland bij De Zilk, een dorpje bij Noordwijk, dicht bij de weg naar het strand en aan de rand van de duinen.

Huisje met jacuzzi

Ruigenhoek 13A is een knusse woning, het moderne en comfortabele huis is praktisch ingedeeld, elke m2 is optimaal benut. In de zithoek staat een heerlijke houtkachel, er is een luxe keuken aanwezig, een badkamer met inloopdouche en er zijn twee slaapkamers, waarvan een met een bed op hoogte. Vanuit de zit- en eethoek heb je een mooi uitzicht over de landerijen (bloembollenvelden). Door de openslaande tuindeuren stap je het terras met buitenhaard op. Hier vind je ook de jacuzzi en privé sauna, hoe heerlijk!

Dicht bij zee en strand

Het strand ligt op slechts vijf autominuten. De uitgestrekte duinen en het natuurreservaat van de Amsterdamse waterleidingduinen zijn je achtertuin en binnen loopafstand te bereiken. De badplaatsen Noordwijk en Zandvoort liggen beiden op 10 kilometer afstand. Ook steden als Leiden, Haarlem en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Ruigenhoek 13A. Je kunt hier alle kanten op!Ruigenhoek 13A Ruigenhoek 13, 2191 AG De Zilk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: