Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Stranddroom
Strandhuisjes
2 - 6 personen
vanaf € 425 per weekend
Ga naar de website

Slaaphuisjes op het strand bij Domburg

Stranddroom…. slapen in de strandhuisjes van Stranddroom is inderdaad een droom! De tien strandhuisjes staan op het strand tussen Domburg en Westkapelle in Zeeland. Eindeloos genieten op het strand!

Slapen op het strand

De strandhuisjes liggen op het strand, dicht bij zee. Wakker worden van het geruis van de golven, ontbijten met zeezicht, een verfrissende duik in de Noordzee of een fijne wandeling door de duinen. ’s Avonds de zon in de zee zien zakken… Wat wil je nog meer?

De strandhuisjes zijn luxe en comfortabel ingericht en bieden plaats aan max. 6 personen. Er is een compleet ingerichte keuken, een heerlijk terras, een badkamer met douche & toilet, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed en een vide met twee bedden en zicht op zee. Strandstoelen, een windscherm, warme dekens voor ’s avonds… je kunt het zo gek niet bedenken of John en Jolanda hebben er aan gedacht. Het huisje is volledig geïsoleerd met verwarming; ideaal in het voor- en naseizoen! De bagage wordt bij het strandhuisje gebracht en parkeerplaatsen zijn vlakbij. Een van de huisjes is speciaal ingericht voor mensen/senioren met een lichamelijke beperking of met een zorgbehoefte.

Puur genieten!

Zie de wolken in de zeelucht
Vind de schelpen in het zand
Voel de golven in de branding
Pluk de dagen aan het Zeeuwse strand

Ga naar de website


Stranddroom Schelpweg Westkapelle

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: