Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Haagse Strandhuisjes
Strandhuisjes
1 - 5 personen
vanaf € 370 per weekend
Ga naar de website

Slapen op het strand

De Haagse Strandhuisjes staan op het strand bij Kijkduin. Slapen aan zee, genieten van het strand, staren over het water, spelen in de branding… Als een droom die uitkomt. Het is een unieke ervaring om samen wakker te worden aan zee. Of je nu komt met je partner of met het hele gezin.

(Slaap-)strandhuisjes voor 4-5 personen

Slechts twintig nieuwe strandhuisjes staan ruim opgesteld, op het strand met direct uitzicht op zee. Ze liggen rustig midden in de natuur, vlakbij Den Haag. De slaapstrandhuisjes bieden plaats aan 4 of 5 personen. Ze zijn ingericht in natureltinten, passend bij de omgeving. Hip, licht en zonnig, stijlvol en luxueus. De Haagse Strandhuisjes hebben twee slaapkamers, een met een stapelbed en een kamer met een tweepersoonsbed. In de woonkamer is de bank te gebruiken als slaapbank. De open keuken is van alle gemakken voorzien. De openslaande deuren naar de veranda zorgen ervoor dat je optimaal geniet van de aanwezigheid van de zee.

De zee verveelt nooit!

Leef met de Zee bij de Haagse Strandhuisjes

Haagse Strandhuisjes is een initiatief van Stichting Leef met de Zee, die staat voor genieten van het strand èn zorgdragen voor de omgeving. De strandhuisjes zijn zoveel mogelijk gemaakt duurzame materialen en ze maken gebruik van groene energie. Gezamenlijk wordt geprobeerd de omliggende natuur zo min mogelijk te belasten.

Een bezoek aan Den Haag

Ik kan het me niet voorstellen, maar mocht je de dagen aan het strand zat zijn, dan ligt Den Haag om de hoek. Huur fietsen om de stad in te gaan en bezoek het Binnenhof, het Vredespaleis, de Dennenweg of Paleis Noordeinde.

Of het nu stormt, regent of een mooie zomerdag is, de zee verveelt nooit!

Ga naar de website
Haagse Strandhuisjes Zandmotorpad, 2554 Den Haag

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk:
Ook leuk om te lezen:
Den Haag: 5x doen in de Piet Heinstraat Stedentrip naar onze Hofstad? Wandel buiten de gebaande paden en bezoek de Piet Heinstraat. 5 tips om even te gaan kijken. Heleen , 29 maart 2018 Den Haag: 5x leuk in de Weimarstraat Bezoek je onze Hofstad Den Haag? Kijk verder dan het centrum en ga door naar de Weimarstraat. 5 redenen om naar deze straat te gaan. Heleen , 2 december 2017 Stedentrip: Den Haag met kinderen Op stedentrip naar Den Haag? Maak een stadstour door de Hofstad, op de fiets met de jongste stadsgids van Nederland: Brent. Zo leuk! Ellen , 12 mei 2017 10 redenen waarom vakantie in een strandhuisje uniek is Ontdek: 10 redenen waarom vakantie in een strandhuisje uniek is! Uit ervaringen delen we graag hoe bijzonder een strandhuisje is. Marre , 10 maart 2017 Stedentrip: 5x romantiek in Den Haag Zin in een romantisch uitje? Den Haag is the place to be. Stad & strand, samen hand in hand! De leukste tips! Marleen , 31 januari 2017 Stedentrip: Den Haag is hip, happening en hot(h) Cityreporter Femke ontdekt hoe hot(h), hip en happening Den Haag is en hoe de leukste adressen gerund worden door gepassioneerde ondernemers. Femke Ditmars, 6 oktober 2016 Tip: 5x de leukste steden aan zee Hou je van stad & strand? Deze steden bieden je het beste van twee werelden. De leukste steden aan zee, voor de perfecte vakantie! Lotte , 3 juli 2016 Stedentrip: Den Haag, stad aan de zee De Haagse Strandhuisjes bieden je het beste van twee werelden: zon, zee & strand en Den Haag aan de andere kant. Een fijne combinatie! Marleen , 6 mei 2016 De mooiste strandhuisjes in Nederland Slapen op het strand is zo bijzonder! En daarom, een overzicht van de mooiste strandhuisjes in Nederland. Boek op tijd, ze zitten snel vol! Marleen , 9 november 2014