Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Strandslaaphuisjes Zonneweelde
Strandhuisje
1 - 6 personen
vanaf € 690 per midweek

Slapen op het strand van Zeeland

Strandslaaphuisjes van Zonneweelde, dat is bijzonder overnachten op het schoonste strand van Zeeuws-Vlaanderen. De huisjes zijn slim ontworpen en modern ingericht waardoor je optimaal geniet van jouw vakantie. Het totaalpakket van zon, zee, strand en duinen laat je ontspannen. ’s Morgens word je wakker met het geluid van de zee en uitzicht over het strand en de duinen, wat wil je nog meer?

Uniek ontwerp strandslaaphuisje

De strandhuisjes zijn luxe ingericht en hebben een uniek ontwerp. Over de indeling is goed nagedacht om uiteindelijk de optimale leefruimte te creëren. Zowel aan de voor- als achterzijde van het huisje is een terras geplaatst, zo geniet je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van het zonnetje. De ene helft van de benedenverdieping bestaat uit een woonkamer en de andere helft uit een keuken en badkamer. Bovenop de woonkamer is een verdieping geplaatst die is omgetoverd tot een ruime slaapvide van 2,10 m hoog. De inrichting is luxe en modern, er is zelf een vaatwasser aanwezig!

Het strand van Nieuwvliet-Bad

De fijne huisjes liggen op het strand van Nieuwvliet-Bad, dat al jaren wordt gekenmerkt door de blauwe vlag. Het is een schoon en veilig strand waar zowel ouders als kinderen een heerlijke vakantie hebben. De hele dag lekker spelen in het zand of rustig een boekje lezen en tussen de middag lunchen op je eigen terras, relaxter gaat het niet worden!

Bezig...
Ga naar de website


Strandslaaphuisjes Zonneweelde Baanstpoldersedijk 1 4504 PS Nieuwvliet

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: