Even geduld...

Van 1 oktober t/m 6 oktober is er weer een MIJN week voor vrouwen, bij Finca Alegria de la Vida in Andalusië. Een cadeau voor jezelf. Vicky en Margreet ontmoeten je graag.

Vicky en Margreet verheugen zich er op je te ontmoeten en nemen je graag mee voor een geweldige week in Finca Alegria de la Vida. “Ik word wakker en hoor het geluid van de stilte in het dal. Oh, in de verte toch het gezang van vogeltjes en het gebalk van een ezel. De zon komt boven de bergtoppen uit en ik voel de zonnestralen. Ik adem in en snuif de frisse lucht op. Rek me uit en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Wat een rust en ruimte om mijn heen. De dag ligt nog voor me en ik heb er zin in. Leuke dingen doen, mezelf laten verwennen, met aandacht voelen wat ik nog echt graag wil. En wat prettig dat niks moet en alles mag. Pffff…wat kijk ik hier naar uit! Tijd voor mijzelf en de boel de boel laten. Ik ben echt in Andalusië en neem deel aan de MIJN-week. Ik besluit bewust te genieten en plezier te maken. Ik heb zin in het heerlijke ontbijt en wat de rest van de dag mij gaat brengen. Het verzamelen is begonnen en laat die inzichten maar komen…”

Waar? MIJN-week beleef je in en rondom Finca Alegria de la Vida. Een bed and breakfast in de natuur, vlakbij het witte bergdorp Pizarra in Andalusië. Op slechts een half uurtje rijden van het vliegveld in Malaga.

Voor wie? Voor alle vrouwen die zin hebben in een weekje voor zichzelf, alleen of juist graag met een vriendin, collega, zus, dochter of moeder.
Wanneer? De MIJN-week is van 1 oktober t/m 6 oktober.
Wat en hoeveel? Tijdens de MIJN-week ontvang je:
– natuurlijk alle mooie momenten uit het programma
– vervoer van en naar het vliegveld in Malaga
– welkomstdrankje met wat lekkers
– 5 overnachtingen in een glampingtent of gastenkamer met 2 personen
– elke dag ontbijt, lunch en diner
– water, koffie en thee
– vervoer voor de uitvoering van de activiteiten
– lekkere en leuke verwennerijen

Voor 789,00 euro p.p. Meer weten over het programma en de bijzondere activiteiten? Neem contact op met Margreet. 

Ga naar de website Plekje bekijken
Bezig...
Deel op Facebook Deel op WhatsApp Pin it