Even geduld...

Club les Ormes in Zuid-Frankrijk is een kindvriendelijk vakantiedomein, waar je vakantie viert met andere (jonge) ouders, waar kinderen vrijuit kunnen spelen in een veilige omgeving en waar je ook nog eens rust & ruimte ervaart.

In het voor- en naseizoen, voor 16 juni en na 1 september ben je welkom voor de speciale Peuterweken. Aankomst is op elke dag van de week mogelijk en je boekt zo’n week met 20% korting!

Tijdens de Peuterweken is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie. Kom lekker loungen op het terras bij het restaurant terwijl de kinderen in het zicht spelen met speelgoed wat speciaal voor hen beschikbaar is. In het restaurant start het diner vroeg en worden de kleintjes altijd eerst geserveerd. Zo heb je als ouder de mogelijkheid om je kinderen te helpen met eten en daarna zelf te genieten. Er is dan tijd voor een gezellig gesprek met andere ouders. Daarnaast bereidt het restaurant graag speciale maaltijden die door de kleine gasten altijd zeer goed gewaardeerd worden. Daarnaast vind je in het restaurant een speelkamer met veel speelgoed voor alle leeftijden, een lekkere plofbank om één van de vele boekjes op voor te lezen en een groot speelkleed voor de kruipende knietjes.

Speciaal in de Peuterweken kun je een voordelig pakket boeken waarin o.a. geregeld wordt dat de juiste kinderstoelen in je accommodatie staan en je eigen bed al is opgemaakt. En wat dacht je van een flesje wijn bij aankomst? De meest gewaardeerde service is de broodjesservice: verse croissants en andere broodjes die vroeg aan je deur worden geleverd.

Rondom het peuterbad is er veel ruimte voor de ouders om te zitten of te liggen zodat alles goed in de gaten gehouden kan worden. Uiteraard kan er ook lekker geplonsd worden in het grote zwembad.

Het goede nieuws is dat deze Peuterweken met het speciaal te boeken voordeelpakket nu ook te reserveren is in de meivakantie. Nog beter, met de speciale code PW2018boek je nu tijdens alle Peuterweken met 20% korting! Deze kortingscode hoef je niet voor jezelf te houden, vrienden en andere familieleden mogen hier ook van profiteren.

Ga naar de website Plekje bekijken
Bezig...
Deel op Facebook Deel op Twitter