Even geduld...
Acties

Kom regelmatig even een kijkje nemen op onze pagina met specials. Last-minutes, de leukste aanbiedingen, bijzondere arrangementen of themaweken; we delen ze graag hier met je!

Last minute aanbieding Cortijo Juan Salvador Vanaf € 185,- p.p.

Kerst in Spanje vieren? Kijk dan snel bij deze last-minute aanbieding bij Cortijo Juan Salvador en breng de kerstdagen door in Andalusië.

loopt af
Kerstvakantie bij de Vreemde Vogel Gratis escaperoom

Ga je in de kerstvakantie minimaal 2 nachten bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen logeren, dan krijg je een gratis Vreemde Vogel Escaperoom experience.

loopt af
Kerstvakantie Morvan Rustique – vuurwerkvrij Verrassing bij aankomst

Kerstvakantie bij Morvan Rustique en vuurwerkvrij Oud & Nieuw. Kom genieten van de rust en een fijn sfeervol vakantiehuis in Parc Naturel Regional du Morvan!

loopt af
Winter in Friesland Gratis winterwadlooptocht

Komende winter krijg je bij een boeking van minimaal 2 nachten voor maximaal 4 personen van ons gratis een onvergetelijke winterwadlooptocht (goede laarzen mee!) of een dag gratis fietshuur.

loopt af
Vroegboekkorting 15% in Zuid-Frankrijk 15% korting

In Zuid-Frankrijk ligt La Vie en Rose, waar je logeert in prachtige bell tenten met zicht op de Pyreneeën. Boek voor 01 januari 2019 je verblijf bij La Vie en Rose en krijg 15% korting.

loopt af
Slow cabins actie 4=3

Slow Cabins brengen je terug naar de basis, terug naar de natuur. Een Slow Cabin is een duurzaam huisje, voor 2 tot 5 personen, op meerdere nog onontdekte locaties in het groen, in de Benelux en binnenkort ook in andere Europese landen.

loopt af
Wil je liever niets van deze acties & arrangementen missen? Abonneer je op de wekelijkse update per mail.