Even geduld...

Bijzondere week op Kythira

Vanaf € 1535,- p.p.

Persoonlijke Ontwikkeling op een Grieks eiland

Ben je op zoek naar een bijzondere vakantie en wil je midden in de natuur werken aan je Persoonlijke en Intuïtieve Ontwikkeling? Kom dan naar het prachtige eiland Kythira, één van de best bewaarde geheimen van Griekenland. Van 29 september tot en met 6 oktober 2017 organiseert Guesthouse - Xenonas Fos ke Choros in samenwerking met Ineke Hilhorst de speciale vakantie: Persoonlijke Ontwikkeling op een Grieks eiland.

Ineke Hilhorst

De week wordt begeleid door Ineke Hilhorst. Zij heeft ruim 20 jaar een praktijk voor reading en coaching voor bedrijven en individuen en geeft workshops, bedrijfs-, team- en visieontwikkelingsdagen. Ze onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht aan het individuele proces.

Wat kun je verwachten:

Temidden van de natuur en de elementen vind je op het mooie eiland Kythira de weg naar ontspanning en kom je mentaal, fysiek en intuïtief dichter bij jezelf. Los van het dagelijkse bestaan ondervind je wat intuïtie, alsmede balans tussen gevoel en verstand, voor jou betekenen in je leven. En je leert dit verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd kun je genieten van het echte Griekse eilandleven in een authentieke omgeving met veel zon, zee en cultuur.

Uitgebreide informatie vind je op www.eengriekseiland.nl

“Een ontdekkingsreis met flink wat loslaten.
Tot rust komen, genieten, voelen wat me werkelijk beweegt.
Delen. In vertrouwen zijn.” 
(deelnemer 2015)

Ga naar de website Plekje bekijken
Deel op Facebook Deel op Twitter