Even geduld...

Mijn week in Andalusië

€ 779,- per week

Kies jij even voor jezelf? Een week helemaal alleen voor jou? Vicky en Margreet verheugen zich er op je te ontmoeten en nemen je graag mee voor een geweldige week in Finca Alegria de la Vida.

“Ik word wakker en hoor het geluid van de stilte in het dal. Oh, in de verte toch het gezang van vogeltjes en het gebalk van een ezel. De zon komt boven de bergtoppen uit en ik voel de zonnestralen. Ik adem in en snuif de frisse lucht op. Rek me uit en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Wat een rust en ruimte om mijn heen. De dag ligt nog voor me en ik heb er zin in. Leuke dingen doen, mezelf laten verwennen, met aandacht voelen wat ik nog echt graag wil en lekker eten niet te vergeten. En wat prettig dat niks moet en alles mag. Pffff...wat kijk ik hier al lang naar uit! De boel de boel laten. Ik ben echt in Andalusië en neem deel aan MIJN-week. Ik besluit bewust te genieten en plezier te maken. Ik heb zin in het heerlijke ontbijt en wat de rest van de dag mij gaat brengen. Het verzamelen is begonnen...”

Welke mooie momenten ga je tijdens jouw Mijn week verzamelen?

En ook is er nog voldoende ruimte om lekker te luieren bij het zwembad, lezen in de hangmat, kletsen onder het genot van een Spaans drankje. Luisteren naar een verhaal, meedoen met een geleide meditatie of yoga, de natuur in. Oh ja en naar de markt in het dorpje Pizarra. Wat jij wilt!

In ieder geval een week die jou gaat verrassen!

Handige informatie:

Waar? MIJN-week beleef je in en rondom Finca Alegria de la Vida. Een bed and breakfast in de natuur, vlakbij het witte bergdorp Pizarra in Andalusië. Op slechts een half uurtje rijden van het vliegveld in Malaga.
Voor wie? Voor alle vrouwen die een weekje alleen op pad willen of juist graag met een vriendin, collega, zus, dochter of moeder.
Wanneer? MIJN-week in 2018 is van 11 juni vanaf 16.00 uur tot en met 16 juni 12.00 uur. In het najaar zal nog een week gepland worden.

Inbegrepen: 
- natuurlijk alle mooie momenten uit het programma
- vervoer van en naar het vliegveld in Malaga
- welkomstdrankje met wat lekkers
- 5 overnachtingen in een glampingtent of gastenkamer met 2 personen - elke dag ontbijt, lunch en diner
- water, koffie en thee
- vervoer voor de uitvoering van de mooie momenten - lekkere en leuke verwennerijen

De investering voor MIJN-week is € 779,00

Enthousiast geworden? Neem contact op met Margreet via info@fincaalegria.nl 

Ga naar de website Plekje bekijken