Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Adults only vakantie
Je hoeft echt geen hekel te hebben aan kinderen om soms te verlangen naar een plekje met alleen volwassenen. In onze hectische levens waarin we rennen en vliegen is het fijn om af en toe even tijd voor elkaar vrij te maken. Quality time met een goed gesprek, lekker eten en een zalig bed. Het aanbod aan Adults only-accommodaties is de laatste tijd dan ook flink toegenomen. Zie jij de voordelen van een adults only vakantie??

Weekendje of vakantie zonder kinderen

Adults only vakantie adressen »

De voordelen van een adults only accommodatie

Je kunt ze vast wel bedenken. Geen rondrennende kinderen die tegen je opbotsen of je drankje omstoten. Geen huilende baby’s, dreinende peuters of schreeuwende kleuters. Even niet op je hoede zijn voor rondvliegende ballen of opspattend water. Zelfs de meest liefhebbende moeder of vader droomt er wel eens van, toch? Natuurlijk, kinderen kunnen ook stil zijn en zoet spelen. Maar dan nog kan het heel fijn zijn om vakantie te vieren in een accommodatie voor alleen volwassenen. Tijd vrij maken voor elkaar is belangrijk voor elke relatie. Weer even voelen waarom hij /zij de ware voor je is…

Close-up van proosten met glazen zijn
Away met z'n twee

Rust tijdens je adults only vakantie

Tijdens je adults only vakantie weet je zeker dat je in alle rust kunt genieten. Wat denk je van een mooie wandeling of fietstocht, zo vanaf de voordeur van je hotel of B&B? Of ga je liever relaxen in de wellness, baantjes trekken in het zwembad of lekker lang bijpraten tijdens een lange lunch? Daarna heb je nog alle tijd om heerlijk een boek te lezen tot de zon achter de horizon verdwijnt. En als kers op de taart kun je ook nog eens ongestoord slapen èn uitslapen. Op die manier lijkt het wel alsof elke vakantiedag dubbel telt! Opgeladen weer naar huis…

Adults only – vanaf 16 jaar

Toch kinderen mee? Heb je een mooi adults only vakantieadres gevonden waar je toch graag met je zoon en/of dochter naartoe zou willen? In sommige gevallen kan dat – het ene kind is tenslotte het andere niet. Daarom zijn kinderen vanaf 16 jaar vaak wel welkom. Perfect voor een moeder-dochter-weekend bijvoorbeeld – en wat zullen ze blij zijn dat je erkent dat ze geen kinderen zijn, maar jongvolwassenen!

Zie jij zo’n verblijf voor adults only wel zitten? Dat komt mooi uit, want Bijzonder plekje heeft alvast wat leuke adresjes voor volwassenen voor je op een rijtje gezet. Tijd om concrete plannen te gaan maken!

(fotografie: Hanneke van Harrevelt)
Weekendje of vakantie zonder kinderen

Even samen weg? Genieten van rust, goede gesprekken, zalig eten? Een weekend of vakantie adults only? Bekijk onze selectie 'away met z'n twee!