Even geduld...

Flavourites viert feest! Deze leuke website bestaat dit jaar tien jaar. Op 20-21 mei 2017 ben je van harte welkom in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het wordt een weekend vol creatieve verrassingen, met leuke webshops, unieke producten, designers, workshops, muziek, food, creativiteit en… jij?

Over Flavourites

Flavourites.nl was het eerste webshop inspiratieplatform van ons land. Al tien jaar vind je hier de leukste webshops op het gebied van mode, interieur, kids, lifestyle en meer. Wat begon met een mooi vormgegeven, inspirerende website, is na 10 jaar uitgegroeid tot een platform met niet alleen een eigen website maar ook een online magazine (Flavourzine) en een jaarlijks event (Flavourites Live in Amsterdam-Noord). Reden voor een feestje! 

Feest!

De industriële fabriek Werkspoorkathedraal wordt twee dagen lang omgetoverd tot een bruisende collectie van webshops, muziek (met de fresh, jazzy sounds van SublimeFM), workshops, trends, inspiratie en creatie. Unieke webwinkels met een prachtig aanbod van Nederlandse ontwerpers, kleinschalige producenten en bijzondere artikelen laten offline zien wat ze in huis hebben. Pas op, je wordt er hebberig van! 

Uitgeshopt? Schuif aan voor een demo van een designer, ga swingen op de disco-rolschaatsbaan, draai een rondje mee in het mini-reuzenrad, doe lekker gek in de photobooth en verwen jezelf met lekkers van de foodtrucks. 

Praktische informatie:

Wat? Flavourites feest 10-jarig bestaan
Wanneer? 20-21 mei 2017
Waar? Werkspoorkathedraal in Utrecht 
Ticketprijs: voorverkoop: € 10,- en aan de deur € 12,50. 

Meer weten? Flavouritesfeest