Even geduld...

Op 25 mei, Hemelvaartsdag, organiseren Bier en Appelsap en buiten in de kuil voor het eerst het Bier en Appelsap Festival. Kom met het hele gezin een dag genieten van stoere activiteiten, heerlijk eten en drinken en de mooie natuur van Lage Vuursche!


Het festival vindt plaats op een unieke plek: de Kuil van Drakensteyn. Een open plek in het bos, waar je volop kunt genieten van de natuur en kinderen hun gang kunnen gaan. Paviljoen buiten in de kuil en platform voor ouders en kinderen Bier en Appelsap hebben de krachten gebundeld en organiseren op Hemelvaartsdag een festival voor het hele gezin.

Programma

Het programma zit bomvol leuke activiteiten voor allerlei leeftijden. Van een muziekworkshop en knutselen voor de allerkleinsten, tot stoere activiteiten als Bubbel bal, hutten bouwen en vliegers maken voor de grotere kinderen. Stap met het hele gezin in de huifkar, waag een dansje in de Silent Disco of wandel mee met de boswachter van Staatsbosbeheer en ontdek het bos van een andere kant.

Food & Drinks

Moe en dorst van al dat spelen en actief zijn? Rust dan uit op het terras met een lekker drankje. Pers zelf je eigen appelsap met de Beekse Ridder of drink een van de acht lekkere biertjes uit de streek. Wil je wat lekkers eten, ook dan wordt er goed voor je gezorgd. Eet een pizza uit de houtoven, een lekkere tosti, salade, frieten, bak je eigen broodje of popcorn, ga voor een taartje bij de koffie en natuurlijk zijn er ijsjes.

Het Bier en Appelsap Festival is er voor iedereen, of je nu van stoer en actief houdt of liever wat moois in elkaar knutselt.

Praktische informatie:

Wat: Bier & Appelsap festival
Wanneer: donderdag 25 mei van 10.00 tot 20.00
Locatie: Kuil van Drakensteyn, bij buiten in de kuil, Lage Vuursche
Kosten: Toegang tot het terrein is gratis. Een passe-partout voor alle activiteiten kost € 7,50 voor kinderen en € 6,- voor volwassenen.


(fotografie: buiten in de kuil)