Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Algarve Olive Tree Lodge
Mercedes schoolbus
1 - 6 personen
vanaf € 400 per week laagseizoen

Glamping in de Algarve

De Algarve Olive Tree Lodge is een hippe glamping accommodatie, een Mercedes schoolbus omgebouwd tot Bijzonder Plekje. Dit bijzondere vakantieverblijf ligt in de Algarve, op slechts 15 kilometer van kleine strandjes en baaien.

Omgebouwde schoolbus voor 6 personen

In een olijfboomgaard van 6000m2, met 100 oude olijfbomen, in het binnenland van de Algarve staat de voormalige schoolbus, door Wim en Sophie onder handen genomen en verbouwd tot accommodatie voor 6 personen. Een gezellige bus op het platteland, waar je meer dan welkom bent om te onthaasten en te leven op het ritme van de dag.

De bus heeft een tweepersoons bed, een stapelbed en 2 enkele bedden. Een keuken met fornuis en koelkast, badkamer met douche en toilet, eettafel en veel opbergruimte. Ook airco en WiFi zijn aanwezig! Je leeft hier voornamelijk lekker buiten. Schaduwdoeken zorgen voor fijne plekjes, er is een buitenkeuken met BBQ en je hebt je eigen zwembad (12 m x 5 m) met ligstoelen. Alle meubels zijn door Wim en Sophie zelf gemaakt, met natuurlijke materialen. Het ultieme genieten? De buitendouche!

Hoewel omringd door olijfbomen en rust vervelen ook je kinderen zich hier niet. Als ze al niet in het zwembad te vinden zijn, dan wel op de speelweide met trampoline, glijbaan, schommel en zandbak.

Vakantie bij de Algarve Olive Tree Lodge

De Olive Tree Lodge staat in Pochino, ongeveer 7 kilometer van São Bartolomeu de Messines en het historische stadje Silves is slechts 10 minuten rijden. Een terrasje pikken, uit eten gaan of je inkopen doen, niets is ver weg. De schoolbus staat ongeveer 15 kilometer van de kust met mooie baaien en stranden. Onze tip? Kies elke dag een ander strandje. Zoveel moois te ontdekken in de Algarve!

Bezig...
Ga naar de website


Algarve Olive Tree Lodge Pocinho, 8375-062 São Bartolomeu de Messines