Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Amkina
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 80 per nacht

Sleep & experience op Sardinië

Amkina Sleep & Experience is de bijzondere bed and breakfast van Ovan en Marije, gelegen in het dorp Ollolai op Sardinië. Misschien herken je hun namen wel, ze deden mee aan het RTL4 programma, Het Italiaanse dorp, Ollolai.

Amkina is het resultaat van de inspanningen van het designers duo. Een plek waar je een warm welkom wacht, waar je wordt omarmd en deel uitmaakt van het Italiaanse leven op Sardinië.

Sleep in Ollolai

Je bent te gast in het huis van Ovan en Marije, in een van de drie B&B kamers. Kies je voor Tutto d’Oro dan is alles goud wat er blinkt in deze tweepersoonskamer op de eerste verdieping. In kamer Tutto Blu, met balkon en op de tweede verdieping, wacht je de kleur kobaltblauw. Hou je van een neutrale inrichting dan past Tutto Bianco goed bij je, een gastenkamer met veel wit. Rustgevend en sereen, net als de ligging in een aparte cottage aan de tuinkant.

In de ochtend wacht het liefdevol gemaakte ontbijt op je, bij mooi weer op de patio. Ovan en Marije kiezen bewust voor lokale producten en serveren je een smakelijk vegan ontbijt.

Experience Ollolai

Het bergdorpje Ollolai is een authentiek Sardijns dorp. Hier heerst rust en kabbelt het leven. De sfeer in de B&B sluit daar goed op aan. Loop na het ontbijt op je gemak het dorp in, voor een koffietje tussen de locals. Wil je graag iets ondernemen? Deelnemen aan een kookworkshop vegan koken met Ovan? Pasta leren maken? Genieten van een authentieke lunch op het platteland? Leren hoe je een mand vlecht? Of liever op pad met een gids in de heuvels rond Ollolai? Ovan en Marije bieden een aantal Amkina experiences om van je verblijf een paar onvergetelijke dagen te maken.

Bezig...
Ga naar de website
Beleef de herfst op Sardinië

In Barbagia staat de herfst voor gastvrij genieten. Ontdek dit authentieke stukje van Sardinië. Onze tips om de herfst in het hart van het eiland (mee) te vieren.Amkina Via Sardegna, 2, Ollolai, Nuoro, Italië

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: