Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Ansitz Mairhof
Luxe appartementen
2 - 6 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Vakantie in Zuid-Tirol

Ansitz Mairhof is een eeuwenoude boerderij, in het centrum van het dorp Partschins (Parcines), niet ver van de Italiaanse stad Merano in Zuid-Tirol. Verblijf in een van de luxe appartementen, voor 2-6 personen, in een authentieke omgeving.

Overnachten bij Ansitz Mairhof

Ansitz Mairhof is een van de boerderijen, aangesloten bij de Roter Hahn, een kwaliteitslabel voor vakantieadressen op de boerderij; luxe overnachten bij in bedrijf zijnde boerderijen. Deze boerderij in Partschins is een fruitbedrijf waar appels en druiven geteeld worden. De boerderij, die er meer uitziet als een stoer slot, heeft vier appartementen met plaats voor 2 tot 6 personen. Met zorg en aandacht gerealiseerd, modern en van alle comfort voorzien. Twee appartementen (16 Hundert & Vinschgerwind) bevinden zich op de bovenste verdieping, een derde appartement (Tonzstub, met vrijstaand bad!) op de eerste en de tuin biedt toegang tot het vierde appartement (Gatterlemiil). De tuin is voor elke gast toegankelijk en heeft een lekkere loungeplek, eettafeltjes en veel speelruimte voor kinderen (met glijbaan, tractortjes en een trampoline).

Matthias en Katrin maken je verblijf extra bijzonder door optioneel ontbijt aan te bieden, met producten van eigen boerderij, geserveerd bij je woning. Daarnaast moet je zeker deelnemen aan de rondleiding met proeverij, voor elke gast inbegrepen.

Vakantie in het Meraner Land

Ansitz Mairhof heeft een gunstige ligging voor tal van uitstapjes in het Meraner Land in Zuid-Tirol. In de bergen bij het dorp ligt de Partschinser Wasserfall, een van de mooiste watervallen in de Alpen, met een hoogte van 97 meter. Wandel er naar toe of ga met de bus, die voor de accommodatie stopt. Neem de Texelbahn omhoog voor een wandeling in Naturpark Texelgruppe of een van de etappes van de Meraner Höhenweg (de etappe met de 1000 treden?). Bezoek Merano, rijd een stukje van de beroemde Südtiroler Weinstraße, plan een dag in voor een wandeling naar de Lyfi Alm, in het Martelltal in Nationalpark Stilfersjoch. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga naar de website


Ansitz Mairhof Max von Isser Str. 1 39020 Partschins

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: