Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Stedentrip Antwerpen
Vraag Nederlanders naar hun favoriete Belgische stad en het grootste deel zal Antwerpen zeggen. Niet zo gek, deze heerlijke stad heeft veel te bieden. Voor iedereen! Dicht bij Nederland en goed bereikbaar. Logisch dus dat we regelmatig een dagje of weekendje Antwerpen plannen. Maar wat maakt een stedentrip naar Antwerpen nou zo leuk?

365 dagen per jaar

Een bezoek aan Antwerpen is het hele jaar door leuk. In deze bruisende stad is altijd iets te doen en te beleven. Wanneer in de lente iedereen ontwaakt uit zijn of haar winterslaap zitten bij de eerste zonnestralen de terrasjes vol. Tijdens de zomermaanden blijven de terrassen tot diep in de nacht gevuld met levensgenieters. Er ontstaan pop-up initiatieven, picknickspots langs de Schelde en toffe rooftop feestjes. Wanneer de herfst haar intrede doet, duikt iedereen weer de kroegjes in om te proeven van (nieuw en) zalig herfstbier. Tijdens de wintermaanden glitteren de lichtjes en straalt de stad warmte uit. Hier wil je zijn en genieten zoals de Belgen van het leven genieten. Bourgondisch en gezellig!
Favoriet bij Nederlanders
Antwerpen is bij veel Nederlanders dé favoriete Belgische stad. Shoppen, stappen, toffe hotspots en gezellig! Wanneer ga jij?