Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
LØ.F.T Ô VILLAGE
Appartement
1 - 4 personen
vanaf € 105 per nacht

Logeren als een local

Lo.f.t ô Village is een 4-persoons appartement in het hart van Monflanquin, een van de mooiste bastide dorpen van Frankrijk. Een hip en gezellig dorpshuisje, waar je vakantie viert als een local.

Vakantie in een middeleeuws stadje

In een voormalig winkelpandje vind je nu een prachtig opgeknapt appartement met een loftgevoel. Het frisse interieur heeft kleuren als blauw (van de rivier de Lot), groen (van de fruitbomen) en geel (van de glooiende akkers). Een stoere basis met hout, beton en staal met warme accenten. Een plekje waar je binnen loopt en thuis bent.

Er is plaats voor vier personen. Het appartement heeft twee slaapkamers, een stoere open keuken, een living met robuuste eettafel en homemade loungebank. Favoriet is het terrasje voor het oude winkeltje, waar je in de ochtendzon geniet van je ontbijt, met een koffietje Monflanquin ziet ontwaken en aan het einde van de dag met een wijntje onderdeel bent van het Franse dorpsleven.

Wat is er te doen in Monflanquin en omgeving?

Monflanquin is een charmant stadje, dat hoog boven de omgeving uit torent. Wandel door de straatjes, bezoek de weekmarkt en drink een koffietje onder een van de bogen aan het plein. Op een warme dag ben je van harte welkom een verkoelende duik te nemen in het zwembad bij Le Mayne de Boulède, van dezelfde eigenaren. Gastvrouw Karen geeft je met liefde de leukste tips voor de omgeving. Van schilderachtige dorpjes tot prachtige natuurgebieden en wijndomeinen.

(fotografie: Brockbernd fotografie – www.brockberndfotografie.nl)

Bezig...
Ga naar de website


LØ.F.T Ô VILLAGE Rue de L'union Monflanquin

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: