Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Näsets Marcusgård
Appartementen en boomhutten
2 - 14 personen
vanaf € 55 per nacht

Vakantie in Zweden

Näsets Marcusgård ligt in een bosrijke omgeving in het Furudal, in het Zweedse Dalarna. De authentieke boerderij is omgetoverd tot een vakantieoord.

Kom genieten op het Zweedse platteland in een van de appartementen of de twee prachtige boomhutten Supermåne en Oddis Öga.

Vakantie op een boerderij in Zweden

In 1910 werd de boerderij opgericht door Marcus Eriksson. Ruim 100 jaar later hebben Mireille en Willem Näsets Marcusgård omgetoverd tot een bijzonder logeeradres. De voormalige schuur bestaat nu uit twee appartementen: Hölada en Fähus. Het eerste appartement biedt plaats aan zes personen en is verrassend ingericht met veel authentieke elementen. Buiten heb je je eigen terras aan de zijkant van de schuur. Het tweede appartement is geschikt voor acht personen en is net wat luxer. De inrichting is ruimtelijk en stijlvol en je beschikt over een groot terras met barbecue en uitzicht over het bos. De charmante woningen geven je een gevoel van thuiskomen, net als de rest van de boerderij.

Stoere boomhutten

Vloerverwarming en een houtkachel? Boomhut Oddis Öga heeft het! Een bijzonder exemplaar geplaatst boven op een heuvel, met plek voor vier personen. Of kies voor de unieke en romantische ‘rode maan’, die 3 meter boven de grond hangt. Vanuit je bed kijk je door het koepelraam rechtstreeks naar de sterren of, met een beetje geluk, naar het Noorderlicht.

Meer dan alleen vakantie

Näsets Marcusgård is niet alleen een fijn vakantieadres maar ook een unieke locatie voor andere gelegenheden. Huur de accommodatie voor een familieweekend of een midweekje weg met vriendinnen. Ook voor gezinnen met kinderen is dit Zweedse vakantieoord een ideale bestemming. Op het terrein vind je een klein zwembad, vuurplaats, speelveld, trampoline, sportveld en schommels. Genoeg te doen dus!

Mireille en Willem bieden ook een aantal activiteiten aan op hun platteland: een fakkelwandeling, midzomernacht wandeling, een workshop kaneelbroodjes bakken, mountainbiken, sneeuwschoenwandelen. Genoeg te ontdekken hier!

Bezig...
Ga naar de website


Näsets Marcusgård timmerväagen, Näset 28, 790 70 Furudal

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: