Even geduld...
Schrijf een recensie
Näsets Marcusgård
Appartementen
2 - 14 personen
vanaf € 55 per nacht

Vakantie in Zweden

Näsets Marcusgård ligt in een bosrijke omgeving in het Zweedse Furudal. De authentieke boerderij is omgetoverd tot een vakantieoord met 2 appartementen, een charmant 2-persoonshuisje en een boomtent waar je gratis gebruik van kunt maken. Zodra je het terrein betreedt voel je je thuis, de mix van vroeger en nu geven je een huiselijk gevoel. 

De boerderij van Marcus

In 1910 werd de boerderij opgericht door Marcus Eriksson, hij begon met een aantal paarden en wat kleinvee. Ruim 100 jaar later hebben Mireille en Willem Näsets Marcusgård omgetoverd tot een bijzonder logeeradres. De voormalige schuur bestaat nu uit twee appartementen: Hölada en Fähus. Het eerste appartement biedt plaats aan zes personen en is verrassend ingericht met veel authentieke elementen. Buiten heb je je eigen terras aan de zijkant van de schuur. Het tweede appartement is geschikt voor acht personen en is net wat luxer. De inrichting is ruimtelijk en stijlvol en je beschikt over een groot terras met barbecue en uitzicht over het bos. Dan is er nog Farmorstuga, het knusse huisje voor twee personen. Een fijn plekje waar je geniet van rust en privacy samen met je geliefde. De charmante woning geeft je een gevoel van thuiskomen, net als de rest van de boerderij.

Meer dan alleen vakantie

Näsets Marcusgård is niet alleen een fijn vakantieadres maar ook een unieke locatie voor andere gelegenheden. De twee appartementen zijn samen te huur waardoor je beschikt over de gehele schuur, ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend of een midweekje weg met vriendinnen. Zelfs voor een vrijgezellenfeest of meerdaagse vergadering op een inspirerende plek is de boerderij geschikt. Ook voor gezinnen met kinderen is dit Zweedse vakantieoord een ideeale bestemming. Op het terrein vind je een klein zwembad, vuurplaats, speelveld, trampoline, sportveld en schommels. Genoeg te doen dus!

Bezig...
Ga naar de website


Näsets Marcusgård timmerväagen, Näset 28, 790 70 Furudal

Thema's uit dit plekje