Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
NRDRHVN91
Design appartement
1 - 2 personen
vanaf € 95 per nacht

Stijlvol appartement in Harlingen

NRDRHVN91 is een prachtig ingericht appartement voor twee personen, gelegen in de tuin van een monumentaal pandje aan de Noorderhaven in het gezellige Friese Harlingen. Denk aan design gecombineerd met historie.

NRDRHVN91 is een project van Rianne Landstra. Tijdens haar buitenlandse reizen verzamelde zij de meest bijzondere accessoires die nu de sfeer bepalen in het appartement; een bron van inspiratie en een lust voor het oog. Een plek waar je tot rust komt en nieuwe energie krijgt.

Design & vintage bij NRDRHVN91

In het eigentijdse appartement voor twee personen vind je naast design ook vintage. Rianne baseerde het interieur op haar favoriete kleurenpalet; wit, zwart, betongrijs en inktblauw. De kleuren van het wad gecombineerd met de Friese luchten. Op de bovenverdieping staan een boxspring bed en een bijzondere wastafel, een echte eye-catcher. Op de begane grond vind je de woonkamer, kitchenette en douche/wc. Voor de zomerse dagen is er een fijne privé tuin met terras: een oase in hartje stad.

Cultuur & meer

Harlingen, een van de Friese elf steden, is een plek met veel cultuur en historie. Wandel door de haven, bezoek de monumenten en kijk je ogen uit in de vele galerieën en ateliers. Kom tot rust op het strand, ga lekker winkelen of plof neer op een van de gezellige terrasjes. Een dagje naar een van de Waddeneilanden is ook een optie! Harlingen is een stad die leeft, waar je rust én gezelligheid vindt en je je geen moment hoeft te vervelen.

Bezig...
Ga naar de website


NRDRHVN91 Noorderhaven 91 8861 AM Harlingen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: