Even geduld...
Schrijf een recensie
st. PIERRE
luxe 2-persoons appartement
1 - 2 personen
vanaf € 169 per nacht

Luxe Leidse hideaway

st. PIERRE is een luxe appartement voor 2 personen in het stadshart van Leiden. Verscholen in één van de gezellige straatjes rond de Pieterskerk is het de perfecte locatie om de stad uitgebreid te verkennen. Het appartement voelt als je eigen hideaway met alle wenselijke comfort. Maar het gastvrije ontvangst en de geboden service doen je denken aan een luxe hotel. Bij binnenkomst merk je gelijk dat kwaliteit hier hoog in het vaandel staat.

Appartement met karakter

De begane grond van het karakteristieke pand is met liefde voor historie en stijl gerenoveerd tot een luxe en comfortabel appartement. De verschillende trappetjes geven het geheel extra sfeer. Net als de moderne kunst van de eigenaar en andere Leidse kunstenaars. Daal af naar de kelder, de moderne keuken met wijnkelder staan helemaal tot je beschikking. Bij aankomst staan er al koele drankjes voor je klaar in de Smeg koelkast. Maar ook een lekker kopje koffie of thee op de patio is een goed begin van je citytrip. Na een dag in de stad lig je nergens lekkerder dan in het heerlijke bed met uitzicht op de tuin. Met het geroezemoes van de stad op de achtergrond val je in slaap om de volgende morgen uitgebreid te genieten van het ontbijt wat je kunt bestellen bij de eigenaren of zelf kunt samenstellen met je culinaire vondsten uit de stad. De badkamer met regendouche, luxe badproducten en heerlijke badjassen zorgen ervoor dat je fris en fruitig begint aan de volgende dag.

Stad en strand

Bij st. PIERRE voel je je zo snel thuis dat je jezelf er even aan moet herinneren dat er in Leiden en omgeving ook meer dan genoeg te zien en te doen is. De vele musea en het goed onderhouden cultureel erfgoed zijn het bezoeken meer dan waard. Maar ook de shopaholics en lekkerbekken kunnen hier goed uit de voeten. De beroemde zaterdagmarkt met de vele gezellige kramen langs het water mag je zeker niet missen. Even het rumoer van de stad ontvluchten? Geen probleem! Bus 21 brengt je van Leiden Centraal in minder dan een half uur naar Noordwijk voor een heerlijke wandeling langs het strand. 

Bezig...
Ga naar de website


st. PIERRE Langebrug 28 2311 TM Leiden

Thema's uit dit plekje