Even geduld...

Bloemen maken van je huis een thuis. Ik kan niet zonder. Van bloemen in een kleine vaas tot vrolijke boeketten, er moeten altijd bloemen staan. Ik ben opgegroeid op een woonboerderij met een grote tuin. Bij ons geen gazon, maar overal bloemen. Van het vroege voorjaar tot aan de winter konden we onuitputtelijk plukken.

Bij B&B Tuin de Brinkhof voelde ik me alsof ik bij mijn ouders verbleef. Bij de bed & breakfast in de authentieke boerderij draait alles om bloemen en dan met name rozen.

Op een bed van rozen

Gastvrouw Riet heeft een passie voor rozen en die zie je overal terug. Rozen in de tuin, in de vaas, een prachtig rozenservies, op de sprei. Bij B&B de Brinkhof slaap je op een bed van rozen. De stijlvolle gastenkamer heeft Riet samen met haar man gerealiseerd. Zachte tinten op de wand, oude gebinten nog in zicht. Van een oude notenboom werd de robuuste wastafel gemaakt. Uit alles blijkt dat Riet veel smaak heeft en creatief is.

Het grote genieten zit hem hier in de details. De zon die ’s ochtends op je bed schijnt. Een goed gevulde koelkast achter een deur verstopt. Het uitgebreide ontbijt, op je kamer geserveerd of bij mooi weer in de tuin, met vers brood en zelfgemaakte jam uit eigen tuin. Een vers eitje uit het kippenkasteel in de tuin. Het handgeschreven ‘goedemorgen’-briefje van Riet, dat ervoor zorgt dat je de dag met een warm gevoel begint.

Wanneer de zon schijnt, is het volop genieten in de mooie tuin, die ver over de grens bekendheid geniet. Gasten kunnen gebruikmaken van de ommuurde binnentuin, omringd door bloemen. De mediterraan blauw geschilderde muur, de ligstoelen en deckchairs geven je direct dat fijne vakantiegevoel. Het was heerlijk om even ergens anders thuis te zijn.

* Permanent gesloten *