Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Atelier van Antonine
8-persoons vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 750 per weekend

Luxe vakantiewoning op een landgoed

Het Atelier van Antonine is een luxe vakantiehuis op een landgoed ten zuiden van Antwerpen. Het voormalige schildersatelier van hertogin Antonine de Mun heeft een nieuw leven gekregen als stijlvolle 8-persoons vakantiewoning.

Logeren op een unieke locatie

Rijd door de statige toegangspoorten en je voelt je direct al een beetje bijzonder. Het Atelier van Antonine ligt op een unieke locatie, in het park van het kasteel van Hingene. Aan de buitenkant authentiek, van binnen stijlvol, eigentijds en comfortabel met elementen & kunst van de hertogin.

Op de bel-etage (de hoofdverdieping, vaak iets boven straatniveau) vind je een goed uitgeruste keuken, een lange eettafel en een paar treden hoger de zithoek in warme kleuren en met uitzicht op het park. In het souterrain liggen twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Ook op zolder twee slaapkamers met een gedeelde badkamer.

In de omgeving van Atelier van Antonine

Het kan niet anders dan dat je een wandeling gaat maken in het park. Bij mooi weer picknicken met uitzicht op het kasteel is ook een goede optie. In het dorp vind je een bakkertje, een paar restaurants en een delicatessenzaak waar je een ontbijtmand kunt bestellen. Bezorgd aan de deur!

Wil je meer van de omgeving zien? Ga wandelen of fietsen door de polders of breng een bezoek aan een van de steden Antwerpen, Brussel, Gent of Mechelen. Door de centrale ligging van het Atelier van Antonine kun je alle kanten op!

Bezig...
Ga naar de website


Atelier van Antonine Wolfgang d'Urselstraat 9 2880 Bornem

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: