Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Auberge du Vieux Puits
Hotel aan zee
1 - 2 personen
vanaf € 110 per nacht

Familiehotel in Normandië

Auberge du Vieux Puits is een klein familiehotel in Normandië, waar je eet en slaapt met uitzicht op zee. Een authentieke auberge met 21e eeuws comfort. Zo’n adresje waar je je graag een paar dagen laat verwennen. Echt even weg van alles.

Unieke locatie aan zee

Het charmante Auberge du Vieux Puits ligt vlakbij het mooie havenstadje Dieppe. Wanneer je aankomt, word je blij van de authentieke en karakteristieke uitstraling. Wanneer je doorloopt het terras op wordt de glimlach op je gezicht nog groter. Het uitzicht op zee en de krijtrotsen is schitterend. Zie jij je hier al zitten, genietend van oesters en fruits de mer terwijl een zacht zeebriesje voor verkoeling zorgt? Het restaurant van Auberge du Vieux Puits heeft een bib gourmand in de Michelin gids, dat wordt dus culinair genieten!

Auberge du Vieux Puits, een kleinschalig familiehotel

De auberge heeft slechts 8 kamers, met badkamer ensuite en een sfeervolle inrichting. Van buiten authentiek, van binnen comfortabel en warm. Het hotel ligt op nog geen 5 uur rijden van Nederland en is dus een fijne bestemming voor een weekendje weg of korte vakantie. In een totaal andere omgeving tot rust komen, charmante dorpjes aan zee verkennen, op ontdekkingsreis gaan in het heuvelachtige en bloemrijke binnenland en bij terugkeer in het hotel in de watten worden gelegd door de gastvrije Natasja en Amir. Wat mij betreft een verwenadres!

Bezig...
Ga naar de website


Auberge du Vieux Puits 15 Avenue Alexandre Dumas 76370 Puys

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: