Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
VW T2 Blauw busje
Oldtimer camperbusje
1 - 4 personen
vanaf € 350 per weekend

Oldtimer Volkswagen camperbusje te huur

Blauw busje, een oldtimer Volkswagen T2 camper met bouwjaar 1978, heeft met Niek en Marleen al veel verschillende plekken gezien. Nu is het jouw beurt! Pak je spullen, neem plaats in het vrolijke busje en ga op pad. Touren door Nederland of een roadtrip in het buitenland; de keuze is aan jou.

Zorgeloos op pad

Het busje is volledig ingericht met slaapplek voor vier personen. Er is een eenvoudig keukenblokje met alle basisbenodigdheden, twee kookpitten, koelkast en een wastafel met stromend water. Alle overige dingen zijn ook aanwezig: een tafel, stoelen, beddengoed, handdoeken, spelletjes, hangmat, Bush-douche, barbecue, navigatiesysteem… Je hoeft alleen nog maar je persoonlijke spullen mee te nemen. Geen stress met inpakken en geen belangrijke dingen die je kunt vergeten. Wel heel veel voorpret en een zorgeloos begin van je vakantie!

Vrijheid, blijheid

Met het busje heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, er is geen kilometertoeslag. Het blauwe busje is aardig op leeftijd maar zolang je geen haast hebt en lekker rustig gaat touren houdt hij het prima bij. Je kunt de camper per dag, weekend of week reserveren. In juli en augustus wordt het busje alleen per week verhuurd. Ook voor bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld een bruiloft, kan het toffe Volkswagen busje een mooie aanvulling zijn. Wedden dat iedereen zijn ogen uitkijkt als je met dit vervoersmiddel komt aanrijden?!

Bezig...
Ga naar de website


VW T2 Blauw busje Molenhoekweg Dalfsen Nederland

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: