Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Sunny Cars autoverhuur
Autoverhuur
1 - 7 personen
vanaf € 30 per dag
Ga naar de website

Autoverhuur in Europa

Naar het zonnige zuiden op vakantie? Een stedentrip op de planning? Een fly-drive in gedachten? Huur je auto bij Sunny Cars, we hebben er hele goede ervaringen mee! Geen zorgen over verzekeringen, betaalbaar en een goede kwaliteit auto’s.

Zorgeloos autorijden

Door de lage kosten van vliegtickets wordt er vaker gevlogen naar een vakantiebestemming. Zeg nu zelf, hoe fijn is het om in het vliegtuig te stappen naar bijv. Zuid-Frankrijk en i.p.v. 12 uur in de auto te zitten na 1,5 uur al te landen. Als er dan ook nog een huurauto voor je klaarstaat op de luchthaven, kan je vakantie niet meer stuk. Sunny Cars verhuurt al ruim 20 jaar auto’s, in 120 landen over de hele wereld. Ze werken samen met de beste partners tegen gunstige tarieven. Zo is het vaak zelfs voordeliger om te kiezen voor een fly-drive i.p.v. zelf te rijden.

De voordelen van Sunny Cars

Een auto huren via Sunny Cars heeft veel voordelen:

  • All-in huursom: geen verborgen kosten dankzij een volledige all-in huursom.
  • Geen boekingskosten: bij Sunny Cars betaal je geen extra boekings-/reserveringskosten.
  • Ongelimiteerde kilometers (rijden maar langs alle bijzondere plekjes; vrijheid, blijheid!).
  • Geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto.
  • Geen verrassingen bij schade! Bij schade of diefstal betaalt Sunny Cars het eigen risico terug. Je hebt dus in feite geen eigen risico. Het is niet nodig om ter plaatse het eigen risico af te kopen.

Service pakketten

Naast bovengenoemde voordelen biedt Sunny Cars je ook nog de mogelijkheid je autohuur uit te breiden met service pakketten. Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg? Kies voor het No Deposit servicepakket. Gegarandeerd een jonge auto, online registratie en een supersnelle check-in? Ga voor het Premium pakket. Maak je reservering op maat zodat je onbezorgd op vakantie gaat!

Ga naar de website


Sunny Cars autoverhuur Europa

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: