Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Cronebos
Bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 135 per nacht

Slapen in het groen bij Hilversum

B&B Cronebos is een luxe bed & breakfast, verstopt in het groen aan de rand van Hilversum. In een grote tuin ligt de sfeervolle, rietgedekte B&B, waar alles rust ademt.

Luxe B&B met twee kamers

Cronebos is een idyllische B&B, een romantisch en charmant verblijf met twee gastenkamers. Door de warme uitstraling en de gastvrijheid van de gastvrouw ben je hier direct thuis. De kamers zijn ingericht in een mix van landelijk, stoer, industrieel en basic chic. Elke kamer heeft een luxe badkamer met regendouche. Vanaf je heerlijke bed met knisperend linnengoed kijk je uit op de tuin, waar je op een mooie dag geniet op een van de luie stoelen. Kijk goed rond, misschien springt er wel een eekhoorntje voorbij. Gastvrouw Anneke serveert een goed ontbijt met streekproducten in de gemeenschappelijke woonkamer met openslaande tuindeuren. Hoe heerlijk om de dag rustig te beginnen met het gekwetter van vogels als achtergrondmuziek.

Nabij bos, hei en …

Cronebos heeft een perfecte ligging. De B&B ligt in een rustige bosrijke wijk aan de rand van Hilversum. Direct aan het Cronebos, met wandelmogelijkheden voor de deur. De natuur van de Lage Vuursche en de Bussumer Heide ligt vlakbij. Maar ook de gezellige dorpen Naarden en Laren liggen ‘om de hoek’. Eigenlijk kun je vanuit Cronebos alle kanten op! Het is maar de vraag of je dat wilt met zo’n lekkere plek om te zijn.

Bezig...
Ga naar de website
B&B Cronebos Arubalaan 10 1213 VG Hilversum

Thema's uit dit plekje