Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B 123Olé
B&B en pipowagens
2 - 5 personen
vanaf € 77 per nacht

Kleurrijk overnachten in B&B of pipowagen

B&B 123 Olé is de bloemrijke Bed & Breakfast van Alfred, Debbie, Sam en Roos op het mooie Catalaanse platteland, op slechts een half uurtje afstand van zee. Dit is zo’n heerlijk plekje vol kunst & kitsch, daar word je direct vrolijk van.

Vrolijk gastenverblijf

Het huis, Can Portell, is van oorsprong een oude massieve boerderij uit 1690 met stallen in de kelder en een hooischuur op zolder. Eigenaresse Debbie heeft met veel liefde de boerderij omgetoverd tot een vrolijk gastenverblijf voor een ontspannen vakantie in Spanje. Kunstbloemen, kitscherige schilderijen, Spaanse schoenen, Mariabeelden, spiegels; een bont geheel dat klopt tot in het kleinste detail en perfect past bij de Spaanse cultuur.

Logeren tussen kunst & kitsch!

De kamers in het huis zijn allemaal verschillend en allemaal even leuk. Iedere kamer heeft een eigen naam, sfeer en decoratie. De Zigeunerin, de Blauwe Spiegel (goed te combineren met De Zigeunerin vanwege de ruime woonkamer/bibliotheek waaraan deze kamers liggen), de Hooizolder, Het Groen Genoegen in combinatie de Heilige Maagd, de Roze Doos en de Serre. Wil je liever kamperen? Dan kun je van maart-oktober terecht in een van de gepimpte caravans; de Rode Woonwagen, de Roze bloemencaravan, de blauwe woonwagen of de blauwe “Hollands Glorie” caravan! Het wordt nog moeilijk kiezen, elk verblijf is zo bijzonder. Eigenlijk moet je ze allemaal ervaren…

Gitaarmuziek en stralende lach

Het huis bestaat verder uit grote open ruimtes en een deur naar een riant terras waar je heerlijk kunt zitten met uitzicht op de tuin. Je kunt hier ontbijten met een vers eitje van de eigen kippen en er wordt regelmatig een diner geserveerd. Schuif gezellig aan bij Alfred (met zijn gitaar) en Debbie (met haar stralende lach)! Onder het terras is een schaduwrijke loungeplek met fijne banken en op het ruime terrein is verder een zwembad, bomen voor de schaduw, een lekkere hangmat en zelfs een complete manege!

Ik zeg; waar wacht je nog op?! … 123Olé!

Bezig...
Ga naar de website
B&B 123Olé St. Andreu del Terri

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: