Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
2b2b
Bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 129 per nacht

B&B aan de rand van de Hatertse Vennen

2B2B is een luxe bed & breakfast aan de rand van de Hatertse Vennen, niet ver van Nijmegen. De reis er naar toe zorgt al voor de nodige ontspanning. Zodra je de snelweg achter je laat word je verrast door de prachtige natuur, waarin bos, zandduinen, vennen en heide elkaar afwisselen.

Het laatste stukje van je reis gaat over een smalle landweg, die overgaat in een onverharde doodlopende weg. Daar aan het einde vind je 2B2B (Bed & breakfast bios Bullekamp), waar je luxe, comfort en privacy vindt voor twee.

Overnachten in alle rust

De hippe B&B is nieuw gebouwd, met stoere materialen als hout, staal en beton. Je hebt een eigen entree, een ruime woonkamer met openhaard, comfortabele stoelen en een lange eettafel voor een grote glazen pui met uitzicht op de weilanden. De lichte slaapkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Bestel een borrelplank bij gastvrouw Marieke en je hoeft de rest van de dag niets meer behalve genieten van het uitzicht en het lekkere nietsdoen. Extra ontspanning nodig? Reserveer de sauna en jacuzzi die in de tuin staan. ’s Ochtends word je verwend met een uitgebreid ontbijt, met huisgemaakte granola, kaas en dikke yoghurt van de boer, lekker brood en fruit.

Privé bioscoop

Uniek is de privé bioscoop (award winnend concept), waar je, als je wilt, samen de hele avond (nacht) film kunt kijken op een metersgroot doek. Je weet niet wat je ziet! Heerlijk op een druilerige dag of grauwe winterdag… Wel even apart reserveren!

De natuur in of naar Nijmegen?

2B2B biedt je het beste van twee werelden: omringd door bos en weilanden vind je hier rust in de natuur, spring je op de fiets dan ben je in korte tijd in de stad. Er zijn twee Stromer e-bikes te huur. Vanuit de b&b wandel je in enkele minuten naar de Overasseltse en Hatertse Vennen. Neem een goed gevulde picknickmand van Marieke mee, zoek een plekje in het zand en je waant je aan het strand. Marieke tipt je graag de mooiste plekken. Liever naar Nijmegen? De stad heeft zoveel leuks en moois te bieden. Ik zeg doen!

Leuk om te weten

Regelmatig organiseert Marieke, samen met haar collega Karin en cateringbedrijf TOUT, aanschuifdiners, fotowandelingen met lunch en andere activiteiten.2b2b Bullenkamp 20 6603KW Wijchen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: