Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Bacán
bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 130 per nacht

Bijzondere B&B in historisch Den Haag

Bacán is een luxe bed & breakfast met slechts twee kamers in een historisch pand in het Hofkwartier in Den Haag. Door de kleinschaligheid, de ligging en het comfort is dit een fijne uitvalsbasis voor jouw stedentrip Den Haag.

Koninklijk overnachten

Bij Marc en Ab wacht je een koninklijk ontvangst; een warm welkom in de grote gemeenschappelijke lounge en oprechte interesse. Beide heren hebben jarenlang in het buitenland gewerkt en vinden het nu heerlijk om mensen vanuit alle windstreken te ontvangen en in de watten te leggen. De gastenkamers, King & Queen, zijn met aandacht voor detail ingericht. Comfortabel, luxe, voorzien van een badkamer met inloopdouche en een lekker zitje. Maar, zitten doe je liever in de lounge waar je aan het eind van de middag uitgenodigd bent voor het aperitief voordat je voor het diner de stad in gaat. Ook hieruit blijkt de liefde en passie waarmee de eigenaren Bacán runnen en jou als gast verwennen. Na een nacht als koning of koningin wacht je dan ook nog een uitgebreid ontbijt, in de lounge. Je snapt direct waarom de recensies allemaal zo lovend zijn.

Een nachtje of langer naar Den Haag

Bacán B&B heeft een gunstige ligging in het historische centrum van de stad. De B&B ligt aan de autoluwe Molenstraat, op loopafstand van Paleis Noordeinde en de Paleistuinen. Eigenlijk ligt bijna al het leuks van Den Haag dichtbij! Je logeert in een buurt met originele winkels, leuke restaurants en hippe koffietentjes. Wil je uitgebreid gaan winkelen, dan loop je zo de stad in of naar het chique Noordeinde. Een dagje cultuur snuiven? Het Binnenhof, het Mauritshuis, Vredespaleis… streep maar af. En vergeet niet een dagje langer te blijven om lekker naar zee te gaan, bijna om de hoek!Bacán Molenstraat 39a 2513 BJ Den Haag

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: