Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B ’t Bakhuis
2-persoons B&B/vakantiehuisje
1 - 2 personen
vanaf € 80 per nacht

Romantisch vakantiehuisje in Brabant

B&B/Vakantiehuisje ’t Bakhuis ligt in het Brabantse Alphen, in de boomgaard van Landgoed de Hoevens op een romantisch plekje middenin de natuur. De ruimte waar vroeger het brood werd gebakken is omgetoverd tot een knusse, comfortabele logeerplek.

Bij aankomst word je overspoeld door een gevoel van rust; het genieten kan meteen beginnen. Ga er even echt tussenuit en geniet van elkaar, de omgeving, het buitenleven, de rust en de ruimte…

Met z’n tweeën genieten

Een verblijf bij ’t Bakhuis is een en al verwennerij. De begane grond is de plek voor goede gesprekken bij de houtkachel of in de gezellige eethoek terwijl je geniet van een lekkere maaltijd die je net samen hebt bereid. De keuken vind je in het souterrain, net als de sfeervolle slaapkamer met televisie, de badkamer en het toilet. Na een fijne nacht in dromenland wordt er op verzoek een heerlijk ontbijt bezorgd, in de eethoek of bij mooi weer op het terras in de boomgaard.

Wandelen, fietsen, zwemmen, shoppen en cultuur snuiven

De omgeving van het vakantiehuis is een paradijs voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Zoveel groen, zoveel moois, je geniet elk moment… Op slechts 500 meter van ‘t Bakhuis vind je een natuurlijke zwemvijver, gelegen aan de bosrand. Hier kom je voor een verfrissende duik, picknick of om gewoon lekker te genieten van de zon. Op 20 minuten rijden liggen de steden Tilburg en Breda, beiden leuk voor een dagje shoppen, terrassen en cultuursnuiven. Waar je de dag ook mee vult, je eindigt altijd in het romantische bakhuisje… Wie neem jij mee?

Huwelijksreis

Voor kersverse echtparen is ’t Bakhuis de aangewezen plek voor een romantische honeymoon.B&B ’t Bakhuis Goorstraat 2, 5131 RG Alphen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: