Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Uit de Wind
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 95 per nacht

Zijn & zorg

B&B Uit de Wind ligt aan de rand van Broek in Waterland, op een idyllische, landelijke locatie onder de rook van Amsterdam. De rolstoelvriendelijke B&B, voor 2 personen, is comfortabel, modern en ligt rustig. Een fijne plek om uit de wind even op te laden!

Comfortabel overnachten

De B&B is eigenlijk een klein vakantiehuis. De slaapkamer met goede bedden heeft een deur naar een van de terrassen, de woon-/ eetkamer is lekker licht en heeft een groot raam met uitzicht over het waterland. In de keuken kun je eenvoudig een maaltijd bereiden en de ruime badkamer is van alle gemakken voorzien. En hoe fijn: voor íedereen toegankelijk! Indien nodig, dan is gastvrouw Aleid (gediplomeerd verpleegkundige) in te zetten voor extra zorg. Gastheer Rik voorziet je graag van tips en maakt van je verblijf graag een zorgeloos genieten.

Broek in Waterland

Ken je het dorpje Broek in Waterland? Een van de meest schilderachtige en authentieke dorpjes van Nederland, als in een ansichtkaart. De B&B ligt aan de rand van het dorp, aan de vaart, waar je de hele dag bootjes ziet langskomen. Een eigen boot? Je kunt zo aanmeren bij Uit de Wind. In het dorp zijn fluisterbootjes te huur en in het dorp Graft-de Rijp vind je rolstoeltoegankelijke bootjes. Geen zin om te varen? Een dagje over het water staren vanaf je privé steiger is ook heerlijk! Of, ga voor een wandeling langs het LAW Trekvogelpad. Iets verder weg? De regio Laag Holland heeft veel te bieden en Amsterdam ligt vlakbij.

Bezig...
Ga naar de website
Leuke tip!

In de buurt van Broek in Waterland liggen twee super leuke theetuinen, die je echt even moet zien: Theetuin Overleek bij Monnickendam en Theetuin ’t Einde in Zuiderwoude.B&B Uit de Wind Woudweeren 14 1151 VA Broek in Waterland

Thema's uit dit plekje