Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bierbrouwerij het Klavertje
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 150 per nacht incl. ontbijt

Luxe B&B in Dokkum

Bierbrouwerij het Klavertje is een stijlvol appartement voor twee personen in het centrum van Dokkum, een van de Friese elf steden. Geniet van een uniek ingericht appartement, met bijzondere historische details in combinatie met hedendaags design. Wandel de voordeur uit en je staat in hartje stad. Ontdek hoe leuk Dokkum is vanuit dit bijzondere plekje van Booking Dokkum.

Bierbrouwerij het Klavertje, een appartement met B&B service

Het appartement ligt op de eerste verdieping van een historisch pand. Toen de eigenaren ontdekten dat op deze plek lang geleden de eerste bierbrouwerij van Dokkum begon, doopten ze de locatie om tot het Klavertje (geluksbrenger). Nu vind je er een mooie loft, ruim en van alle gemakken voorzien. Bijzonder is de combinatie tussen authentieke elementen en modern comfort. Een robuuste ruwe muur met daarvoor designmeubels, een stoer en hoog balkendak met daaronder een comfortabel tweepersoons bed. Alles getuigt van goede smaak. Er is een luxe badkamer, een eethoek met stoere eettafel, verschillende zitjes en een keukenblok om een kop koffie of thee te zetten (koken is niet mogelijk). Het ontbijt wordt ’s ochtends kakelvers bezorgd in een grote picknickmand.

Wat te doen in Dokkum en omgeving?

Het Klavertje is slechts een van de oude panden in Dokkum, er zijn maar liefs 140 rijksmonumenten te bewonderen in het stadje. Nieuwsgierig? Loop even binnen bij Jojanneke (de gastvrouw van Booking Dokkum en het Klavertje) voor tips voor elfstedenstad Dokkum, informatie, een stadswandeling en een Bonifatiusbier proeverij.

Bezig...
Ga naar de website


Bierbrouwerij het Klavertje Aalsumerpoort 8, 9101 JL Dokkum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: