Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
B&B Bij KA
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 95 per nacht

Bijzondere B&B in Zeeland

B&B Bij KA is een uniek plekje op Zuid-Beveland, door velen gezien als het best bewaarde geheim van Zeeland. Bij aankomst wacht je een warm welkom van koffie met iets lekkers.

Onthaast in de tuinkamer midden in de grote boomgaard met fruitbomen, geniet van de rust, de rondscharrelende kippen en pony’s en het uitgebreide ontbijt met Zeeuwse lekkernijen, geserveerd op mooi brocante serviesgoed.

Het best bewaarde geheim van Zeeland

Bij KA is een bijzondere bed and breakfast op het Zeeuwse platteland. Je slaapt in een 2-persoons bakhuisje, dat naast de boerderij van gastvrouw Carolien staat. Prachtig oud-Hollands bedlinnen, een toilet met een hartje in de deur, een ouderwetse pompkraan bij het hardstenen wasbakje, witjes aan de muur… Overnachten in de tijd van toen, maar met modern comfort. En het heerlijke is, dat je de enige gast bent. In het midden van de boomgaard staat een tuinkamer, waar je als gast gebruik van mag maken. Er is een buitenkeuken aanwezig, voor het maken van een heerlijke maaltijd. Je kunt de houtkachel aansteken en genieten van de rust en ruimte. Na een goede nachtrust wacht een verrukkelijk ontbijt! Met diverse soorten kazen, huisgemaakte jam, een vers eitje van de kippen, Zeeuwse heerlijkheden en culinaire voorproefjes. Fantastisch!

Zoals andere gasten zeggen: ‘Deze B&B is niet te overtreffen!’

Bezig...
Ga naar de website
Hippe Kip

In de tuin Bij KA staat ook een hippe gepimpte zwarte Kip caravan, die je erbij kunt reserveren! Leuk voor kinderen!B&B Bij KA Oud Ovezandseweg 30 4441 SH Ovezande

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: