Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Bo Temps
B&B & vakantiehuisje
2 - 16 personen
vanaf € 78 per nacht

Romantiek in de Ardennen

Bo Temps B&B is een voormalige dokterswoning omgetoverd tot een gezellige en romantische bed & breakfast. Bo Temps is Frans dialect voor Beau Temps, oftewel mooie tijden. En die mooie tijden beleef je hier, met een vanzelfsprekende gastvrijheid.

B&B kamer of knus vakantiehuisje

Je kunt hier, midden in de Belgische Ardennen, terecht voor een gemoedelijk verblijf in één van de vijf themakamers of La Casilla. Na een dag van inspanning is het heerlijk ontspannen in de tuin met de fijne loungehoek en ligstoelen. Binnen is er een gezellige salon met haardkachel. Je kunt in de salon zelf koffie en thee maken, er is een koelkast met diverse dranken en er zijn spelletjes, boeken…

De wereld rond bij Bo Temps

Bo Temps heeft vijf themakamers; een Griekse, Toscaanse, Provencaalse, Scandinavische en Oosterse kamer. De Toscaanse kamer heeft een prachtig uitzicht over de riante tuin en heeft de badkamer op de gang. De overige kamers hebben een badkamer op de kamer. De Oosterse kamer is de familiekamer, geschikt voor maximaal 4 personen. Ook de Toscaanse kamer biedt ruimte aan vier personen. De andere kamers bieden plaats aan 2 personen. Daarnaast is er een Spaanse Casilla, een knus 2-persoons huisje, met bedstee, klein keukentje, douche, toilet en zithoek in warme Spaanse kleuren. Het huisje grenst aan de tuin en de loungehoek, je loopt zo vanuit het huisje de natuur in.

In de Ardennen

De B&B ligt centraal in de Ardennen tussen de bekende plaatsen Durbuy, Spa en La Roche in België. Je kunt in de nabije omgeving skiën (op 7 km), langlaufen, wandelen, golfen, mountainbiken en kayakken. Of ga met gastheer Bob op Battle Tour langs vele, vaak nog onbekende plekken uit de slag om de Ardennen (’44/’45). Bo Temps heeft alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf in een authentiek stukje Ardennen. Knisperende haardvuurtjes in de winter, ligstoelen op het gras in de zomer.

Gewoon, zoals vakantie zou moeten zijn.

Bezig...
Ga naar de website


B&B Bo Temps Grandrue 15 6960 Grandmenil Manhay

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: