Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bed & Break
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 55 per nacht

Stedentrip Barcelona

Bed & Break in Barcelona, een B&B op een goede locatie, dicht bij Passeig de Gracia en met bezienswaardigheden als de Ramblas op loopafstand.

Overnachten in centrum Barcelona

De B&B van de Spaanse Ivan bevindt zich in een Spaans herenhuis, met originele elementen als tegelvloeren en hoge plafonds. De kamers van de B&B zijn verschillend, maar hebben allemaal een eigen badkamer, airco, gratis WiFi en TV. De kleuren van de kamers zorgen voor een warme sfeer. Er is een standard double (let op, echt klein), balcony double room, superior balcony double room en gallery suite. Deze laatste is prettig voor gezinnen, met een aparte slaapkamer voor de ouders en een woonkamer. Je logeert hier midden in de stad! Wanneer je een kamer aan de voorzijde hebt, ontkom je niet aan geluiden van de stad. De kamers aan de achterzijde zijn echt heel rustig. Het eenvoudige (!) ontbijt gebruik je in de typisch Spaanse keuken volgens het concept ‘do-it-yourself’; Coffee (Nespresso!), tea & milk, toast & marmelade. Leuker is het om te gaan ontbijten in de stad. Direct om de hoek bij de B&B vind je leuke ontbijt- & koffietentjes.

Like a Local

Verblijf in Barcelona like a local. De vriendelijke gastheer tipt je graag de restaurantjes in de buurt. Trendy bars, winkels en tapas restaurants liggen op nog geen 300 meter afstand.

Do you need a break?

Bezig...
Ga naar de website


Bed & Break C/ Diputació 327, 2nd floor 2nd door, 08009 Barcelona

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: