Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B BuitenOosten
B&B
1 - 6 personen
vanaf € 65 per nacht

Overnachten in een monumentale boerderij

BuitenOosten in Luttenberg is een bijzondere bed & breakfast, waar je terug gaat in de tijd maar toch ook weer niet. Retro, vintage en nostalgie gecombineerd met creativiteit, smaak en comfort; dat is logeren bij BuitenOosten.

B&B in het voorhuis

B&B BuitenOosten heeft drie (tweepersoons-) slaapkamers, gelegen in het voorhuis van de monumentale boerderij. De kamers worden als B&B verhuurd, maar je kunt ook het hele voorhuis als vakantiehuis huren. Slapen in een bedstede, een boek lezen in een schommelstoel, badderen in een gietijzeren bad op pootjes, ontbijten in de grote Zondagse kamer… Er is een klein keukentje waar je een eenvoudige maaltijd kunt maken en de voormalige knechtenkamer is omgedoopt tot TV-kamer.

Interieurontwerp door BuitenOosten

Het interieur van de kamers is voor het overgrote deel zelf gemaakt. Gastheer Stefan en gastvrouw Jenny verzamelen tweedehands materialen waarvan ze nieuwe meubels en accessoires maken. De look & feel van vroeger met een moderne twist. Wees niet verbaasd als je het interieur niet herkent van de foto’s, bijna alles in de B&B is te koop!

Salland(se heuvelrug)

De omgeving van BuitenOosten is verrassend mooi. De boerderij ligt aan de voet van de Luttenberg en N.P. Sallandse heuvelrug met de Lemelerberg. Slingerende landweggetjes, monumentale boerderijen, oneindige wandelpaden, Deventer, Zwolle…

Tip: 'Eten wat de pot schaft!'

Geen zin om te koken of om naar een restaurant te gaan? Kies voor ‘eten wat de pot schaft’. ‘Buurvrouw’ Annet kookt een heerlijke maaltijd voor je, 2-gangen, waarvan je bij haar thuis of bij BuitenOosten kunt genieten.B&B BuitenOosten Looweg 17 8105 SL Luttenberg

Thema's uit dit plekje