Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Chartreuse Le Cariol
B&B en gîte met zwembad
2 - 6 personen
vanaf € 225 per nacht

Secret hideaway in de Dordogne

Chartreuse Le Cariol ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Bergerac, in de Dordogne, Zuid-Frankrijk. Wanneer je op zoek bent naar een ‘secret hideaway’, dan is Chartreuse Le Cariol de perfecte keuze.

B&B kamers en een 6-persoons gîte

De Nederlandse kunstenaar Marthijn de Groot en zijn vrouw Irene toverden een vervallen landhuis om tot een sfeervol vakantiedomein, met twee B&B kamers en een 6-persoons gîte. Omringd door weilanden, walnotenbomen en wijngaarden vind je hier rust en ruimte, een serene sfeer in een charmant landhuis. Het interieur is een mix van authentieke elementen, Aziatische voorwerpen en kunst van Marthijn: een inspirerende omgeving! Naast de luxe B&B kamers biedt Le Cariol veel extra’s voor de gasten. In en rond het landhuis vind je een zwembad, een poolhouse met open haard, hot tub, sauna en een terras. In het hoogseizoen kun je twee keer per week aanschuiven voor een goed verzorgd diner met een heerlijk glas wijn. Marthijn en Irene hebben samen drie zoontjes, Le Cariol is uitermate geschikt voor kinderen.

Vakantiehuis

De gîte ligt aan de binnenplaats met hoge bomen, lange tafel en kroonluchters in het groen. Het huis biedt plaats aan zes personen en kan het hele jaar gehuurd worden. Het huis heeft een privé tuin en als gast mag je gebruik maken van het zwembad, de op hout gestookte hot tub en de table d’hôte. Ook kun je je inschrijven voor een massage of yogales.

Marthijn is dynamisch, inspirerend, creatief en houdt van een goed gesprek, lekker eten en gezelligheid. Die liefdes deelt hij graag met je, op een mooie avond aan de lange tafel.

Bezig...
Ga naar de website


Chartreuse Le Cariol 24440 Naussannes

Thema's uit dit plekje