Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Cornelis
Lunchwinkel en B&B
1 - 2 personen
vanaf € 119 per nacht

Coffee, food and a room

Cornelis in Utrecht is zo’n plek waar je met een grote glimlach binnenkomt en een nog grotere glimlach weer naar huis gaat. Een totaalconcept waarbij alles klopt! Van B&B tot heerlijke koffie, lekkere taart, gezonde lunch en fijne hebbedingen.

De heren van Wittevrouwen

In een statig pand in de wijk Buiten Wittevrouwen in Utrecht, waar een eeuw geleden een kruidenierszaak zat, creëerden Bas & Dave Cornelis; een koffiebar, lunchroom, delicatessenzaak en één-kamer-hotel ineen. De gastvrijheid en het enthousiasme van beide heren zijn al reden om naar Cornelis te gaan, het mooie interieur en ontbijt, lunch of huisgemaakte taart maken het plaatje compleet!

Stedentrip Utrecht? Bij Cornelis wil je zijn!

Wil je na je bezoek aan Cornelis niet naar huis, blijf dan overnachten in het één-kamer-hotel! Wat ooit een koetshuisje was, hebben de heren verbouwd tot originele & hippe slaapplaats (met ‘geheime’ patio) voor twee personen. Over alles is nagedacht in de hotelkamer. Bas & Dave hebben hun jarenlange reiservaringen verwerkt in de kamer, die daardoor tot in het kleinste puntjes klopt. Zachte tinten, stoere materialen, design accessoires; alles is even mooi.

Snel een bezoek aan Utrecht plannen! En wanneer je laat weten dat je via Bijzonder Plekje komt, word je ontvangen met een heerlijke koffie/thee naar keuze!

(fotografie: Susanne Sterkenburg)

Five City Spa

In dezelfde wijk als Cornelis vind je de Five City Spa, waar je elk moment van de dag kunt binnenlopen voor een zalige massage of treatment.B&B Cornelis Maliestraat 16 3581 SL Utrecht

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: