Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
De Eindhovenaar
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Je eigen huis in Eindhoven!

B&B De Eindhovenaar voelt als logeren in je eigen huis. Leef een paar dagen als een echte local, stap binnen bij een van de zeven zo smaakvol & persoonlijk ingerichte appartementen van B&B De Eindhovenaar in hartje stad en ontdek de Brabantse stad alsof je er woont.

Appartementen met het comfort van een hotel

De inrichting van de appartementen – die allemaal hun eigen Eindhovense voornaam hebben, denk aan Piet (Hein Eek) en Frits (Philips), is een mix van stijlen, met elk een eigen, fijne sfeer. Alle zeven hebben ze een eigen opgang, keuken, badkamer, woon- en eetkamer, slaapkamer en privéterras. Alsof je bij iemand thuis bent dus, maar dan met het comfort van een hotel. Kun je na je verblijf geen afscheid nemen van het mooie interieur? Shop the look! De accessoires en meubels zijn ook gewoon te koop.

Persoonlijke tips van Eindhovenaren

De Eindhovenaar ligt pal in het centrum en op loopafstand van alles wat hip & happening is. Ontbijten bij Meneer de Boer tegenover de B&B, kleine boetiekjes, een design-wandelroute door de binnenstad van Eindhoven, fijne restaurants, met leenfiets Lenny naar het industriële Strijp S. Met alle persoonlijke tips van eigenaresse Myke (op een handig lijstje in je appartement) waan je je even een echte Eindhovenaar!

Ga naar de website


De Eindhovenaar Wal 3/5 5611 GE Eindhoven

Thema's uit dit plekje