Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Nieuwenhof
B&B en natuurcamping
2 - 6 personen
vanaf € 30 per nacht

Schaapskooi 'Slapen tussen de schapen'

Natuurcamping en B&B De Nieuwenhof hoort bij de 9 meest bijzondere plekken om te slapen in Brabant! Wat deze logeerplek zo bijzonder maakt is dat je hier niet logeert/kampeert bij de boer, maar bij de schaapherder. Woorden als natuur, beleving, ruimte, rust en gastvrijheid zijn hier een vanzelfsprekendheid. En zeg nou eerlijk; is het niet uniek om tussen de schaapjes te slapen? Zo krijgt het ‘schaapjes tellen’ een hele andere dimensie.

Schaapjes tellen

‘Slapen tussen de schapen’ kan met een tentje (maximaal 10 tentjes) op een officieel erkend natuurkampeerterrein en in een van de twee ‘schaapskooien’ waar per kooi met 6 personen overnacht kan worden. Een idyllisch houten huisje op palen, met eronder de schapen. Het ontbijt, van streekproducten, hijs je in een mand omhoog.

Knapzak arrangement met de schaapskudde

Naast alle fiets-, en wandelroutes, bezienswaardigheden en mooie plekjes biedt De Nieuwenhof ook boerenlunches en knapzakarrangementen met de schaapskudde. Je wandelt met herder Marianne, de kudde en honden door de schitterende natuurgebieden die Mill kent. Over ruime kades, geheimzinnige bospaadjes of over landgoed Tongelaar, maar ook over diverse andere prachtige routes afhankelijk van waar de schaapskudde op dat moment de nachtweide heeft. Op deze tocht krijg je een knapzak mee waar eten, drinken, iets gezonds én iets lekkers in zitten, van de boerderij. Kom gauw, want als er een schaap over de dam is…

Bezig...
Ga naar de website


De Nieuwenhof Nieuwenhofweg 5, 5451 GG Mill

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: