Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Rolstoelvriendelijk
Domaine des Agnelles
B&B en appartementen
2 - 6 personen
vanaf € 80 per nacht

Vakantiedomein in Zuid-Frankrijk

Domaine des Agnelles is te vinden in het zuiden van Frankrijk, bij ‘Pays Cathare’, Katharenland. Vlakbij Narbonne en slechts een half uurtje rijden van de Middellandse Zee. Gelegen in het piepkleine dorpje Villedaigne, omringd door wijngaarden en met prachtige bezienswaardigheden op rijafstand. Narbonne, Perpignan, Carcassonne, Montpellier, Béziers, het Pays des Cathares en de Pyreneeën zijn van hieruit makkelijk en snel te bereiken. Of ga je liever fietsen langs het Canal du Midi of de gezellige lokale marktjes bezoeken?

Appartementen en B&B kamers

Domaine des Agnelles (Domein van de Lammeren) was in de 18e eeuw een schapenfarm en is daarna in de 19e eeuw verbouwd tot een wijndomein. Nu is het een heerlijk vakantieparadijs met prachtige authentieke elementen. Je wordt blij verrast als je door de grote poort gaat. De hoge platanen, palmbomen, het verwarmde zwembad en verschillende terrassen geven je direct een Mediterraan vakantiegevoel. Het domaine heeft vier chambres d’hôtes kamers (b&b kamers, waarvan 1 familiekamer) ingericht in een mix van modern met antiek, elk met een prachtige oude haard. Daarnaast zijn er nog vier smaakvol ingerichte appartementen (2-6 personen).

Limburgse gastvrijheid bij Domaine des Agnelles

Je wordt bij Domaine des Agnelles met open armen ontvangen door Micky en Roger. De gastvrijheid is hartverwarmend. Laat je verwennen door Micky’s kookkunsten. Elke ochtend tovert ze het ontbijt om tot een ware feestmaaltijd. Schuif zeker ’s avonds een keertje aan voor een 3-gangen diner, de table d’hôte. Een lange tafel onder de platanen op de patio, sfeervol en smakelijk! Een Franse idylle…

P.S. Vraag even naar de ‘geheimtip’ van Micky & Roger; Curiosité de l’Auriol, een wonder dat je gezien moet hebben voordat je naar huis gaat.

Bezig...
Ga naar de website


Domaine des Agnelles 7 route de Raissac 11200 Villedaigne

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: