Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Domaine Les Fontaines
Familiekamers en -suites
1 - 6 personen
vanaf € 90 per nacht

Kidsproof vakantieadres in de Loire

Vakantieparadijs Domaine les Fontaines op de rand van het Loiregebied oogst niets dan lof. De reacties in het gastenboek zijn zo lovend dat het een wonder is dat gastheer en -vrouw Engelbert en Marielle nog niet naast hun schoenen lopen. De mooie kamers, het fijne zwembad, het heerlijke eten en de buitengewone gastvrijheid geven elke gast het gevoel van thuiskomen in Frankrijk.

Charmante familiekamers en culinaire verwennerij

Op een rustige locatie tussen akkers, bossen, wijngaarden en boomgaarden ligt op 4 hectare grond de in U-vorm gebouwde boerderij Domaine les Fontaines. Verspreid over de boerderij en de stal liggen drie charmante familiekamers en drie luxe familiesuites. Kinderen vermaken zich hier uren op de trampoline en in de speelschuur, terwijl de ouders genieten op de loungebedden bij het heerlijke zwembad. In de tuin ligt een grote moestuin met groente en kruiden die gebruikt worden voor de table d’hôtes. Schuif ’s avonds aan voor een smakelijke maaltijd onder het genot van een goed glas wijn en een goed gesprek.

Kastelen in de ‘tuin van Frankrijk’

Domaine les Fontaines ligt in een streek dat al het goede van Frankrijk verenigt. Glooiende landschappen met ongerepte natuur, wijngaarden, zonnebloemakkers, bossen en weilanden. Daartussen liggen imposante kastelen van Franse koningen, schilderachtige dorpjes met romantische restaurants en dorpspleintjes. Een streek om je hart aan te verliezen, een streek om thuis te komen…

Bezig...
Ga naar de website


Domaine Les Fontaines 2, Les Fontaines 86200 Nueil sous Faye

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: