Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Factorij 10
B&B met wellness
1 - 2 personen
vanaf € 120 per nacht

Overnachten in oude sigarenfabriek

B&B Factorij 10: een plek waar echt alles klopt! Zodra je binnenstapt in de oude sigarenfabriek van Martine & Dirk voel je je meteen heel erg welkom en ervaar je een gevoel van thuiskomen.

Van sigarenfabriek tot B&B

Na een hartelijk ontvangst met welkomstdrankje krijg je uitleg over de geschiedenis en totstandkoming van de B&B. De Factorij is warm en landelijk ingericht met industriële details. Elementen van de vroegere fabriek zie je terug in het hout, staal en glas. Elke ruimte van de B&B is met zoveel oog voor detail ingericht dat je eigenlijk nooit meer naar huis wilt. De ruime kamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden, een fijne zithoek en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Naast de zes sfeervolle en rijk uitgeruste kamers is er een riante woonkamer met grote plofbank.

Verwenadres met wellness

Het uitgebreide ontbijt word geserveerd in de aparte ontbijtruimte. Je ziet dat er na de grondige verbouwing ook daar aan alles is gedacht: zeer comfortabele stoelen, warme inrichting en het met veel zorg bereide ontbijt van streekproducten en huisgemaakte heerlijkheden maken je verblijf helemaal af. Behoefte aan nog meer verwennerij? Tegen betaling is het mogelijk om in de wellnessruimte gebruik te maken van de Finse sauna en Physiotherm infraroodcabine. Ook is er een buitenterras met jacuzzi, een relaxruimte en regendouche.

Fietsen en wandelen

Na een nacht lekker slapen en het verse ontbijt heb je energie genoeg om de omgeving te verkennen. Factorij 10 ligt direct aan een fietsroutenetwerk en natuurgebied ‘Bosland’ en de Dommelvallei en wandelgebied Resterheide liggen vlakbij.

Een dikke 10 voor deze luxe en sfeervolle Factorij.

Bezig...
Ga naar de website


B&B Factorij 10 Spoorwegstraat 14 3990 Wijchmaal Peer

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: