Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Frankrijk-Noord
B&B in Zeeland
1 - 14 personen
vanaf € 67 per nacht

Bijzonder overnachten in Zeeland

Frankrijk-Noord is een bijzondere B&B in Zeeland. Hier aan de kust, de Zeeuwse kust, onder de vuurtoren in Westkapelle, staat de boerenhoeve van Lille en Edith. De bijbehorende eeuwenoude schuur verbouwden ze vakkundig tot 4 originele gastenkamers en een royale gezamenlijke living waar op een koude dag de kachel altijd brandt. Een heerlijke plek voor romantici en levensgenieters met Nederlandse nuchterheid en Franse flair.

Gastenkamers, tuinhuis en yogakas

Hoewel het vlakke land en de zilte zeewind verklappen dat je in Nederland bent, voel je het ‘joie de vivre’ zodra je het houten hek aan het einde van de oprijlaan opent. Komt het door de hartelijke ontvangst van beide dames en de honden Zwaan en Rosa? Of is het de sfeer van vrijheid in deze B&B vol grootse gebaren en kleine verrassingen? Naast de 4 gastenkamers kun je  bij Frankrijk-Noord in de warmere maanden ook kiezen voor het houten tuinhuis of de net geopende yogakas. Wat je ook kiest, overal hangt zo’n ontspannen sfeer dat je in no time helemaal tot jezelf komt. De aandacht voor detail en passie voor een duurzaam leven zorgen er pas echt voor dat een verblijf in Frankrijk-Noord heel bijzonder is. Hoe heerlijk om te badderen in de op hout gestookte Dutchtub. Of om op de Bough Bike te springen voor je dagelijkse boodschappen in het dorp. En wat dacht je van een proefles yoga van Edith nadat je hebt genoten van een ontbijt met lokale producten, verse eitjes van de hennetjes en zelfgemaakte lekkernijen?

Dicht bij zee, Domburg, Veere en …

Zodra de bonte specht je wakker tikt, begint een dag vol ontdekkingen. Natuurlijk kun je dagenlang staren over de Noordzee en genieten van de extra zonuren waar het Zeeuwse Walcheren mee gezegend is. Maar ben je in een meer actieve bui en heb je altijd al willen leren (kite) surfen? Dan moet je weten dat je tussen Westkapelle en Domburg dé surf hotspot van Zeeland inclusief surfschool vindt. Gaat dat je iets te ver? Volg dan een van de vele wandel- of fietspaden door het prachtige landschap, langs ongerepte natuur naar pittoreske dorpen vol cultuur en culinair genot.Frankrijk-Noord Prelaatweg 5, 4361 JB Westkapelle

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: