Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Fröken Hjorts
Bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Stijlvolle B&B in Skåne

Fröken Hjorts B&B ligt in Zuid-Zweden, in de regio Skåne, bij het kustdorp Höganäs. De B&B heeft een gunstige ligging, 17 kilometer ten noorden van de stad Helsingør, dicht bij leuke dorpen als Mölle en Arild en Kullabergs Naturreservat.

Basic chic B&B

De smaakvolle B&B is basic chic ingericht, eigentijds en een beetje stoer. Betonnen vloeren, stalen kozijnen en de metalen stoeltjes geven de gemeenschappelijke gastenruimte een industrieel karakter. In deze ruimte wordt het ontbijt geserveerd en ben je ’s avonds welkom om ontspannen de dag te overdenken en plannen te maken voor de komende dagen. De gastheer en gastvrouw voorzien je graag van tips. Bij mooi weer vind je een plekje op het zonneterras, met uitzicht over de velden. Er is een sauna aanwezig en een buitendouche.

De bed & breakfast heeft vier kamers op de eerste verdieping, bereikbaar via een gietijzeren wenteltrap. Verwacht geen luxe, de kamers zijn niet groot, maar ook met smaak ingericht. De badkamer deel je met andere gasten.

De westkust van Skåne

De omgeving van Fröken Hjorts is prachtig! In het dorpje Arild liggen houten gekleurde huizen tegen de heuvels aangeplakt, met zicht over zee. In het achterland vind je uitgestrekte wijngaarden. Het dorp Mölle is de toegangspoort tot het Kullabergs schiereiland, waar bossen en rotsachtige baaien elkaar afwisselen.

Ga naar de website


Fröken Hjorts Långarödsvägen 289-10 263 91 Höganäs Zweden

Thema's uit dit plekje