Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Gasterij Landschot
B&B met natuurspa
1 - 8 personen
vanaf € 80 per nacht

Totale ontspanning in deze luxe B&B

Logeren bij B&B Gasterij Landschot in Brabant is pure luxe. Overnachten in basic chic kamers, bijzonder smaakvol. Geen overbodige accessoires, hier ervaar je rust en kom je tot rust!

Perfectie tot in het kleinste detail

Er zijn weinig bijzondere plekjes waar alles zo goed klopt als bij Gasterij Landschot. Vanaf de gastvrije ontvangst door Jan & Gerrie tot aan het vertrek voel je je welkom, thuis en volledig ontspannen. De vier kamers van de B&B zijn mooi en luxe: basic chic met natureltinten. Een goede mix tussen authentieke elementen en modern. Op de heerlijke bedden ligt zacht Egyptisch katoen (Cotton Counts). Na een goede nachtrust wacht in de boerderijkeuken een heel goed ontbijt. Vers gebakken brood en jam, honing en boter van lokale leveranciers. Je proeft bij elke hap de liefde waarmee de producten zijn gemaakt.

Landelijke ligging

B&B Gasterij Landschot ligt op korte afstand van Eindhoven, in een natuurlijke omgeving. Bos en weilanden lossen elkaar af. Hier vind je rust en ruimte en prachtige natuurgebieden als de Brabantse Kempen, Kampina en de Landschotse heide.

Verwenarrangement in de NatuurSpa

Wil je er eens echt helemaal uit? Boek dan je verblijf in combinatie met een bezoek aan de NatuurSpa, een kleinschalige high quality spa volgens een uniek concept. De NatuurSpa zit in dezelfde boerderij als de B&B en biedt bijzondere behandelingen in een natuurlijke omgeving. Pure verwennerij, wanneer je na een bezoek aan de spa mag blijven slapen in de B&B.

 

Bezig...
Ga naar de website


Gasterij Landschot Heieind 6 5528 NT Hoogeloon

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: