Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
GREAT
Bed and breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 130 per nacht
Ga naar de website

Logeren als een local bij deze B&B in Gent

GREAT B&B ligt in het centrum van Gent. Wakker worden in het charmante Prinsenhof met z’n prachtige, monumentale herenhuizen, samen ontbijten en daarna – op nog geen vijf minuutjes stappen – ontdek je de stad. Bij GREAT in Gent leef je als een local!

Great to stay

Inspirerend, ruim & licht… De eclectische inrichting van GREAT werd door eigenaresse en interieurarchitecte Greetje tot in de kleinste details bij elkaar gezocht. Zo knap! Alle vier de gastenkamers (en er is ook een appartement, geschikt voor een wat langer verblijf) zijn heerlijk licht & ingericht met veel mooie stoffen, hout en riet en hebben allemaal een eigen badkamer. Ga voor een prachtig uitzicht over de stad met de lift naar de rooftop. Wow!

In de gemeenschappelijke leefruimte kun je de hele dag terecht in een van de vele gezellige zitjes & zetels. Het is er fijn, het is er warm. Ontbijten doe je ‘s ochtends met zicht op het stadspleintje voor de deur. Maar niet op zaterdag, dan mag je er zelf op uit.

Tussen de hotspots

Want fijne plekjes voor koffie of een lekkere brunch en leuke snuisterwinkeltjes genoeg in Gent. Gewoon op wandelafstand. Greetje tipt je graag waar je moet zijn zodat je je hele verblijf kunt leven als een echte local. Hoe tof is dat!

Ga naar de website


GREAT Gewad 42 9000 Gent

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: