Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Het Stalhuys
Bed & Breakfast
1 - 4 personen
vanaf € 125 per nacht

Bijzondere B&B bij Reeuwijk

B&B Het Stalhuys ligt op een prachtige locatie bij Reeuwijk. Niet ver van Gouda, Boskoop en de Reeuwijkse Plassen. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Groene Hart.

Het beste van toen en nu bij B&B Het Stalhuys

In de voormalige koeienstal van de eeuwenoude boerderij van Joyce en Edward vind je nu een warme, sfeervolle en gezellige bed & breakfast. Authentieke details (stoere gebinten en stalramen) zijn mooi gecombineerd met hedendaags comfort. Eigenlijk is Het Stalhuys veel meer dan een B&B. Je hebt een complete woning tot je beschikking, met eigen entree, woonkamer met haard, een compleet ingerichte keuken, een slaapkamer met goede boxspring. Tel daar alle extra’s bij en je weet nu al dat je verblijf hier te kort gaat zijn… Lekkere badjassen, Rituals badproducten, Nespresso cups en een uitgebreid ontbijt. Bij mooi weer geserveerd in de prachtige siertuin, waar je een eigen plek hebt.

Wat is er te doen in het Groene Hart?

Bij Het Stalhuys vind je rust, veel privacy, tijd voor elkaar en een omgeving waar veel te ontdekken is. Zin om eropuit te gaan? Er staan twee fietsen voor je klaar. Het water op? Een sloep huur je in de buurt! De Reeuwijkse Plassen verkennen, naar Gouda of Boskoop? Er liggen fiets- en wandelkaarten voor je klaar en gastvrouw Joyce vertelt je graag over haar favoriete plekken in de buurt.

Bezig...
Ga naar de website


B&B Het Stalhuys Kerkweg 17, 2811 KD Reeuwijk

Thema's uit dit plekje